Bakıldı ve sonuç yokMezar çiçeği olan alana bakıldımı Kaplumbağa oraya bakıyor
Fotoğrafladım ustam.Söylediklerini fotoğraflasan keşke. Böyle güzel biryere 2 fotoğrafla olmaz.
Bu iki noktadan boşluk tespit ediyorum iki yeride incelermisiniz2. Resimde kaplumbağa kafası işaretli alana bakıyor, lakin sağ ön ayağı ileriyi gösteriyor. Ve sağ ayak hizasında yaklaşık 15-20 metre sonra murçlu bir kaya ve hemen murcun altında orta boy bir haç işareti. Bu haç işaretli kayaninda 5 metre alt tarafında üzerinde doğala uydurulmuş ve harç şeklinde yapılıp kurutulup ana kayaya monte edilmiş bir yılan işareti ve oyma işareti mevcut. Bütün bunların anlamı ne olabilir acaba? Bir de bu alan yüksekçe bir dağ yamacının zirvesi, etrafta 40-50 tane irili ufaklı oyma işareti mevcut. Şimdiden teşekkürler..
Baş hizasındaki yerlerin fotoları mevcutyakınlarda bir şey bulamadıysanız baş hizasına 30 mt filan açılın silindir şeklinde bir kaya bakın altından tünelle giriş olabilir üstünde işaret olmasa dahi çünkü yakındaki işaretlerin çoğu aldatmaca
Orada boşluk yok maalesefEkli dosyayı görüntüle 307128 Bu iki noktadan boşluk tespit ediyorum iki yeride incelermisiniz
Bu kısımda boşluk yok maalesefEkli dosyayı görüntüle 307128 Bu iki noktadan boşluk tespit ediyorum iki yeride incelermisiniz