Ustam ne varsa ön tarafta diye düşünmekle beraber önünde az arka kısımlarda boşluk varTerse vermiş denizci kardeşim
fotoları ölçülendirip pusulaları bilgi babında resimlere yazıp sunsaydın
şu yöne bak deme şansım olurdu
Ustam ne varsa ön tarafta diye düşünmekle beraber önünde az arka kısımlarda boşluk varTerse vermiş denizci kardeşim
fotoları ölçülendirip pusulaları bilgi babında resimlere yazıp sunsaydın
şu yöne bak deme şansım olurdu
kare oyma ayrı bir kayadaUstam ne varsa ön tarafta diye düşünmekle beraber önünde az arka kısımlarda boşluk var
Hepsi aynı kayada ustamkare oyma ayrı bir kayada
sunaklar ayrı bir kayada
Kaç bölümden oluşuyor burası?
Bir bütünmüdür?
Sunaklı kaya yönlendirmelidir hedef dibinde değil
Kasayı almak çok zor değil. Ama odaya ulaşmak zor .Negüzel kasa yapılmış bunu alan odayı esmi gecti bulamadımı acaba öndeki çöküntüde dikkat cekiyor ama üst zirveye dogru olasılıgı yuksek geldi bana çubukları cekmek gerek hatlar net ve nizami olmalı bol şanşlar ustam
Doğrudur ustam. Senin altı oda var lakin biraz beklemek gerekiyor . Bölge rahat olsa da yakınında çoban varFotolara göre kesin mezar var oyma zemin altı oda der ama şu fotoda kenarlar kasa kapağı açıldı der Ekli dosyayı görüntüle 257828
selamun aleykum
kardasim fotoda isaretledigim yerde dairesel bir göçük goruyorum. Gittiginde kontrol edersen iyi olur. Topragin alti komple kaya. Bosluk tespit ederken dikkat et. Sekil net ciksin.
Ekli dosyayı görüntüle 257827
Ve aleykum selam ustamselamun aleykum
kardasim fotoda isaretledigim yerde dairesel bir göçük goruyorum. Gittiginde kontrol edersen iyi olur. Topragin alti komple kaya. Bosluk tespit ederken dikkat et. Sekil net ciksin.
Ekli dosyayı görüntüle 257827
Orayı gözden kaçırmışız