Arayıcıtarayıcı
Yeni Üye
Ustalardan değerli görüşler alabilirmiyim acemiliğin gözü kör olsun
Açılmış olduğunu sanmıyorum hocamAçılmış yeri paylaşmışsınız.
Üstadım peki bu işaret ettiğin yer ana kayadan 2-3 cm çıkıntısı var ama yapışık Horasan olmasından şüphelendim ve bir Çubukçu ile bakındık Horasan dedi ayrıca arkası boşluk var. Dedi ama emin olmadan işlem yapmak istemedimÇok güzel İlk yer kitabesi kayanın yüzeyinde kabartmalar var dikkatlı bakılınca belli oluyor .Güzel yermiş .
Ekli dosyayı görüntüle 269709
Yani bir giriş falan mi sizceÖzellkle beyaz dairenin içindeki kalp taşı özellikle yapılıp oraya konulmuş .
Ayrıca götürdüğüm Çubukçu bu resimdeki çıkıntı yönünde boşluk olduğunu 2 m kadar Horasan’dan sonra dışarıda çubukla baktığı yerde 2 ye 3 m gibi bir yer oda gibi bişey olduğundan bahsetti nedense güvenemedimAçılmış olduğunu sanmıyorum hocam
Giriş intibası ve emaresi bulunmuyor. Ama yer güzele benziyor. Çevresinde işaret emare bak ve işaret odaklı çalışmalar yapmanı tavsiye ederim. Başarılar.Yani bir giriş falan mi sizce
Bu açılmış tandır şeklindeki yerin duvarları sanki sıvalı gibi görünüyor. Doğrumu? Ve bu çukurun 2 metre gerisinden boşluk dediği yere doğru bir foto varmı?Ayrıca götürdüğüm Çubukçu bu resimdeki çıkıntı yönünde boşluk olduğunu 2 m kadar Horasan’dan sonra dışarıda çubukla baktığı yerde 2 ye 3 m gibi bir yer oda gibi bişey olduğundan bahsetti nedense güvenemedim
Ayrıca götürdüğüm Çubukçu bu resimdeki çıkıntı yönünde boşluk olduğunu 2 m kadar Horasan’dan sonra dışarıda çubukla baktığı yerde 2 ye 3 m gibi bir yer oda gibi bişey olduğundan bahsetti nedense güvenemedimAçılmış olduğunu sanmıyorum hocam