Dedektorburada Banner Mobile

Kasa olma ihtimali varmı

Dedektorburada Banner Mobile

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Kasa yok Lakin para var burda. Ama bulması ilim ister. Kırılan yeri ya işaret vardı kırdılar, ki ben böyle olduğunu düşünüyorum. Yada birşey buluruz diye girişimde bulunmuşlar... Ben 2 işaret gördüm, eğer profesyonel defineciyseniz birşeyler karaliycam, değilseniz vaktinizi boşa almayalım...

edirne22

Editör
büyük yuvarlak kırılalı belki bir yıl olmuştur.
üzerine yosun inmiş fakat taş henüz patern oluşturmamış.

muhtemelen sağ üstündeki küçük yuvarlak oyuktan dolayı kırmışlar orasını.

bence orada bişey var. işaretler gayet belirgin.
eğer yosunlar ve sarmaşıklar temizlenirse belki birkaç işaret daha ortaya çıkabilir.

Hırçın

Member
Kasa yok Lakin para var burda. Ama bulması ilim ister. Kırılan yeri ya işaret vardı kırdılar, ki ben böyle olduğunu düşünüyorum. Yada birşey buluruz diye girişimde bulunmuşlar... Ben 2 işaret gördüm, eğer profesyonel defineciyseniz birşeyler karaliycam, değilseniz vaktinizi boşa almayalım...
büyük yuvarlak kırılalı belki bir yıl olmuştur.
üzerine yosun inmiş fakat taş henüz patern oluşturmamış.

muhtemelen sağ üstündeki küçük yuvarlak oyuktan dolayı kırmışlar orasını.

bence orada bişey var. işaretler gayet belirgin.
eğer yosunlar ve sarmaşıklar temizlenirse belki birkaç işaret daha ortaya çıkabilir.

Hırçın

Member
Edirne22 ustam orda işaret yoktu yeri çok iyi biliyorum fikirlerini paylaşabilirsin belki yapabileceğimiz bir durum olabilir

james

Aktif Üye
Tamamen doğal, ama çubukla boşluk bakarsan oda bulursun onun hayalide sana yeter daha sonra kazımaya niyetlenirsin bu taşların birini çıkartıp odaya girme hayali kurarsın ama hüsran.. ama bu sıra kayaları takip et buna benzer doğal olmayan yapma bir yapı arayabilirsin tavsiyem bu

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
İşaretlediğim yerleri bir yokla ve diğer işaretleri bul bakalım giriş kayadan mı yoksa ağaç altından mı diye yolu bulmaya çalış. Sıkıntılı ve sıradan bir vatandaşın uğraşacağı bir yer değil. Çok dikkatli olmanızda fayda var.

Ekli dosyalar

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Yosunlardan ve resmin çözünürlüğünden dolayı birçok şey varmış gibi görünüyor. Ya yoktur yada var ama belli değil. Görünür hale getirmek senin elinde. Kolay gelsin.

Ekli dosyalar