Hah işte aynı izocam kıvamında bir KASINTIHayatda insanı deli kaşındıran birşey bilmişsem oda izocamdır terliyken bir yerine dökülmeye görsün aboww
Yaprakların tozundan sakının , solumayın , çıplak elle temas etmeyin,ten açık olmasın iş hal olunur
Zannetmiyorum olsunDün ve bu gün kazı vardı kepçe kullanmaya meraklandım biraz belki lazım olur bir gün diye çok değil bir logar birde temiz su hattı patlattım belki bu logar kazısından olmuştur belki de finduk
Öyle görünüyorBu kamhi leonard bu gidişle fındıklığı unutacak öyle görünüyor
Finduktur o finduk ??Dün ve bu gün kazı vardı kepçe kullanmaya meraklandım biraz belki lazım olur bir gün diye çok değil bir logar birde temiz su hattı patlattım belki bu logar kazısından olmuştur belki de finduk
Mekanik etkisi kaşıntıya sebep olur . taş yünü yada cam yünü grubundaki malzemeler beni etkilemiyor sadece burna çok kaçmasın hapşırtıyor bi arkadaşım var köpek gibi ısırıyor bu neymiş yaww demişti aklıma geldi uzaktan görse kaçıyorduHayatda insanı deli kaşındıran birşey bilmişsem oda izocamdır terliyken bir yerine dökülmeye görsün aboww
Yaprakların tozundan sakının , solumayın , çıplak elle temas etmeyin,ten açık olmasın iş hal olunur
" Burun tüylerini koparıp çekmeyiniz "Mekanik etkisi kaşıntıya sebep olur . taş yünü yada cam yünü grubundaki malzemeler beni etkilemiyor sadece burna çok kaçmasın hapşırtıyor bi arkadaşım var köpek gibi ısırıyor bu neymiş yaww demişti aklıma geldi uzaktan görse kaçıyordu
Can alici yere değindin" Burun tüylerini koparıp çekmeyiniz "
Ense kaşıntısının sebeplerindendir
" Kaynak yaptılar "Can alici yere değindin
Bugün en az bir çorba kasesi kadar burun kanaması oldu durduk yerde
Kılcal damarlarda ki çatlamalar
Burundan çekilen köklü kıllar sonucu oluşuyor
Geçen sene çok kanamam oldu orda öğrendim
Kaynak yaptılar yani yaktirdim kılcal damarları
3 gündür gribim bugün çok kanama oldu
Ama kuş gibide hafifledim desem yeridir