C Calvin Engellendi Katılım 10 Kas 2015 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 15 Kas 2017 #1 Geoscannerr görüntüsü mevcut yorum bekliyorum üstadlardan
mayhem Co Admin Co Admin Katılım 18 Eki 2015 Mesajlar 5,792 Tepkime puanı 5,394 Puanları 24 15 Kas 2017 #2 Hoşgeldin Ben işaret göremedim cihaz görüntüsü hakkında bilgili arkadaşlar yorum yazıcaklardır konunuz düzenlendi iyi forumlar.
Hoşgeldin Ben işaret göremedim cihaz görüntüsü hakkında bilgili arkadaşlar yorum yazıcaklardır konunuz düzenlendi iyi forumlar.
C Calvin Engellendi Katılım 10 Kas 2015 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 15 Kas 2017 #3 Kaya daki kazan işaretini bulduktan sonra etüdü yapılan arazi grafigi kaziklar arası 1.5 metre dir zaten bu makinanın grafiğini değerlendiren arkadaşlar boşluk ve kaya ıçindeki oluşumları görüp yorum yaparsa memnun kalırım
Kaya daki kazan işaretini bulduktan sonra etüdü yapılan arazi grafigi kaziklar arası 1.5 metre dir zaten bu makinanın grafiğini değerlendiren arkadaşlar boşluk ve kaya ıçindeki oluşumları görüp yorum yaparsa memnun kalırım