Kaya sabit yerli kaya toprak alti ust tarafi toprak kayanin oldugu bolge sirali kaya isareti sag trafda buldum sonradan ama biri dedi ki gariban sunak tasi ama cok guzel iscilik var guzel temizleymedim guzlede isaretler var murc izi yok ama taş guzel oldugu icin pruzssuz iscilik var varmidir burada birsey bilmemiyorumResimin sag tarafinda bir seyler var ama tam çıkmamış
Resimin sag tarafinda bir seyler var ama tam çıkmamış
[/QUOThafif dik yatay yamac kayalik alan kayin alti bir metre yatay sekilde toprak ve kaya parcali detayli atacagim gittiginde tesaduf buldum
Tespit yapan kişi doğru demiş toprakta mezar var lakin değersiz yani kemik parçaları dışında bir şey çıkmaz. Tecrübe olsun dersen 1,5 metre derinliği geçmez bunlar muhtemel küp mezar boşluk tespiti yap kayanın etrafında rahat bulursun daha önce hiç mezar açmadıysan tecrübe olur sevinirsin ama bir şey yok hevesin kursağında kalır harcadığın emek ve riske deymez benceKaya sabit yerli kaya toprak alti ust tarafi toprak kayanin oldugu bolge sirali kaya isareti sag trafda buldum sonradan ama biri dedi ki gariban sunak tasi ama cok guzel iscilik var guzel temizleymedim guzlede isaretler var murc izi yok ama taş guzel oldugu icin pruzssuz iscilik var varmidir burada birsey bilmemiyorum
Ne cikar abi sizceOrası toprak alti mezarlik alani kurbanim
Mezar hic mi olmaz abiKült alanı sunakları bunlar mezar olmaz
Zor bölge. Pek umut edici dedilKaya sabit yerli kaya toprak alti ust tarafi toprak kayanin oldugu bolge sirali kaya isareti sag trafda buldum sonradan ama biri dedi ki gariban sunak tasi ama cok guzel iscilik var guzel temizleymedim guzlede isaretler var murc izi yok ama taş guzel oldugu icin pruzssuz iscilik var varmidir burada birsey bilmemiyorum