Genel olarak bulunanlar ortalama kapak kalınlığı olarak sordum hocam, odayı kapayan giriş kapağıKapakların enini boyunumu soruyorsun yoksa kalınlıklarınımı.Ve ne kapağı lahitmi sanduka mezarmı kuyu kapağımı odayı kapayan kapakmı
Hepsinin standart bir ölçüsü yoktur. Yapan kişilerin tercihine ve malzemeye göre değişir.
hele bir resmini koy şüphe ettiğin yer varsa bakalım ustam, tabii ki, açılmış yerlere bakmak lazım orda dikkat çekici neler var, benim dikkatimi çeken bir şey mesela kaya mezarlarında kapak hemen üzerinde oluk oluyor, yağmur suyu falan değmesin diye başka ne var siz araştırın bir örnek atayım istersenGenel olarak bulunanlar ortalama kapak kalınlığı olarak sordum hocam, odayı kapayan giriş kapağı
Hocam ben kayada boşluğu aldım çekiçle giriş orası bence boşluk veren yer ortada geniş yer deldim az delmişim uzun uç aldım siparişte bekliyorumhele bir resmini koy şüphe ettiğin yer varsa bakalım ustam, tabii ki, açılmış yerlere bakmak lazım orda dikkat çekici neler var, benim dikkatimi çeken bir şey mesela kaya mezarlarında kapak hemen üzerinde oluk oluyor, yağmur suyu falan değmesin diye başka ne var siz araştırın bir örnek atayım istersen
Az delmişim o zaman yeni uç aldım bakıcam gelişmeleri yazarım forumaBenim gördüklerim oda ana kayadan giriş kapı kalınlığı 80-100 cm arası