Yakın çekim başka yok. Şu bana heykel gibi gelen resim aslan dediğimiz figürün tam kıç tarafında üstünde. Bu heykel sözce doğal mi.Bunda işçilik var görünümde diğerlerine nazaran bu sana yoldaş olur.
Yakın çekim varmı ?
Cevre resimlerini vs
Yakın çekim başka yok. Şu bana heykel gibi gelen resim aslan dediğimiz figürün tam kıç tarafında üstünde. Bu heykel sözce doğal mi.Bunda işçilik var görünümde diğerlerine nazaran bu sana yoldaş olur.
Yakın çekim varmı ?
Cevre resimlerini vs
bu oturagin karsisinda yigma tas toprak tepe yada buyuk kaya kutlesi varmi.
Oturagin tam karşısı aslan.ve oturak su resmin tam üstü.bu oturagin karsisinda yigma tas toprak tepe yada buyuk kaya kutlesi varmi.
bunun oldugu kayaligin ustunde cevresinde bosluk tespiti yap ekmekli guzel mekanmis
tamam iste ustam burda yuzeyinde yerde bir kabartma sembol islikli bir durum dogaya cografyaya aykiri bir imar varmi onu bul.yakindan gor iyice bak.bolnasipler kolaygelsinOturagin tam karşısı aslan.ve oturak su resmin tam üstü.
Çok teşekkür ederim.tamam iste ustam burda yuzeyinde yerde bir kabartma sembol islikli bir durum dogaya cografyaya aykiri bir imar varmi onu bul.yakindan gor iyice bak.bolnasipler kolaygelsin
Yosunlasma çok fazla. Çok dikkatli incelemedim. Bidaha ki gidişimde bakacam. Teşekkür ederim.@Kenz56 bu kayalik ustundeki koltuğun bir tarafında çarpı ya da oyuk olur.
çarpı ise tünel o taraftan başlar. Oyuk ise oyuğun türüne göre değişir.
ermeni koltuğu ise üzerindeki oyuk sayısı merdiven ya da metraj sayıdır.
Koltuklar standarta uygunsa taşa cihaz tutulur bazen koltuk altına kese bırakırlar
Koltuk standarda uygunsa dediniz. Standarti nasıl olmalı.@Kenz56 bu kayalik ustundeki koltuğun bir tarafında çarpı ya da oyuk olur.
çarpı ise tünel o taraftan başlar. Oyuk ise oyuğun türüne göre değişir.
ermeni koltuğu ise üzerindeki oyuk sayısı merdiven ya da metraj sayıdır.
Koltuklar standarta uygunsa taşa cihaz tutulur bazen koltuk altına kese bırakırlar
Koltuk diğim baktığı istikamet doğumu?Yakın çekim başka yok. Şu bana heykel gibi gelen resim aslan dediğimiz figürün tam kıç tarafında üstünde. Bu heykel sözce doğal mi.
Tam tersi batı diye tahmin ediyorum. Açıkçası bu islerde daha tecrübesizim. Dolayısıyle burada ki objelere yön algisiyla bakmadım.Koltuk diğim baktığı istikamet doğumu?
Önemli değil kardaşım.Tam tersi batı diye tahmin ediyorum. Açıkçası bu islerde daha tecrübesizim. Dolayısıyle burada ki objelere yön algisiyla bakmadım.
Tamam inşaallah. Teşekkür ederim. Bidahaki gidişimde daha detaylı inceler resim atarım. Sağolasın.Önemli değil kardaşım.
Buraya tekrar gittiğinde cevreyi itinalı olarak bir araştır acele etmeden.
Dört bir yandan fotolarını bir yakın bir uzak çekersin.
Bu tam bir koltuk değil zaten içinde üçgene benzer bir hal var bunuda getireceğin yakın görsellerle değerlendiririz inş.
Bir yön veriyorsa ? onu görebilirsek sana yardımımız artar.