Metalicvoice
Operatör
Ekli dosyayı görüntüle 270165
Mobilden bakıyorum. Benzetiyor muyum acaba?
bunun 360 derece net resim sunarsan.bizlerde fikir sunariz.bi isaret gorursek cizip belli ederizKoltuk standarda uygunsa dediniz. Standarti nasıl olmalı.
Bende mobılden bakıyorm ustam ona bende taktım baya yuz gıbı bısey var yada goz yanılması tam cozemedm ama bakar bakmaz bı yuz betımlemesı goruyorumEkli dosyayı görüntüle 270165
Tamam inşaallah. Teşekkür ederim.bunun 360 derece net resim sunarsan.bizlerde fikir sunariz.bi isaret gorursek cizip belli ederiz
Evet bende bunu çok merak ediyorum zaten. Doğal bir yapımı yoksa yapılmış bir heykel mi. Bence kilit nokta burada.Bende mobılden bakıyorm ustam ona bende taktım baya yuz gıbı bısey var yada goz yanılması tam cozemedm ama bakar bakmaz bı yuz betımlemesı goruyorum
ilk parti resimlerin sonuncusu siyahbeyaz resim kaya komple yatan aslanBende mobılden bakıyorm ustam ona bende taktım baya yuz gıbı bısey var yada goz yanılması tam cozemedm ama bakar bakmaz bı yuz betımlemesı goruyorum
Evet ama bu neyi işaret ediyor olabilir. Bir yumruk şeklinde. Bide Doğal mi değil mi.
Doğal olup olmadığını sen göreceksin usta resime göre doğal değil yakından incele murc izi varsa emin olEvet ama bu neyi işaret ediyor olabilir. Bir yumruk şeklinde. Bide Doğal mi değil mi.