O heykel aslanın üstünde. Ok yönünde olan resmi atıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 270167
Çembere aldığım yeri iyi incele. Ayrıca ok yönünde ne var bir görelim inşallah.
O heykel aslanın üstünde. Ok yönünde olan resmi atıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 270167
Çembere aldığım yeri iyi incele. Ayrıca ok yönünde ne var bir görelim inşallah.
Evet ok yönünde aynen o ak dikilitaş var. Ama tam karşı cephede derenin diğer tarafında.Ok yönünde o ak kayamı var, konuyu
komple detaylı fotoğraf ile güçlendir. Yer sağlam. Kolay gelsin.
Eyvallah teşekkür ederim.GEkli dosyayı görüntüle 270170
Ahanda kraliçeyi bulduk.
Yok yok şaka şaka.
O aslanın kayanın olduğu bölgede işin.
Amma bu kayayıda gidince bir incelemelisin. Nedir ne değildir? Rastgele...
Dogal degil.Evet bende bunu çok merak ediyorum zaten. Doğal bir yapımı yoksa yapılmış bir heykel mi. Bence kilit nokta burada.
Selamun aleykum BulursamKader25 kurbanım. Yazılarınızı mümkün oldukça takip etmege çalışıyorum. Emek dolu o yazilarin sırf rızayı ilahi için olduğuna ben sahitlik ediyorum. Rabbim sizlerden razi olsun. Sizin fikirlerinizi oldukca onemsiyorum. Burada paylaştığım resimler ile ilgili bir fikir beyan etmeniz beni çok memnun edecektir. Allah razı olsun.Selamun aleykum. Ustalarım burada birşey olabilirmi. Uğraşmaya değer mi. Teşekkür ederim.
Rabbim sizi aziz eylesin. Kurban daha ben rica ediyorken zaten yazmışsınız. Kurbanım sizi tanımak benim için o aslanın altından çıkacaklardan daha değerlidir. Rabbim nasip eder inşaallah daha yakından tanışmayı.Dogal degil.
Cok guzel bir alandasin.
Lakin sanssizligin, tecrubesiz olusun.
Gidip 3 saatte hedefe ulasagin yerler degil. Kral var desem yeterli herhalde.
Bence oraya simdilik gitme.
Fotografli define isaretleri katagorisindeki konulari incele 1-2 ay.
İlk bastada Fotograflama nasil olmali konusunu oku. Acilan konulari bu gozle analiz et.
2-3 ay sonra havalarda guzellesir.
Ogrendigin kadariyla fotograflama yap.
Yakin uzak manzara. 200-300 tane foto ile don. Pc ye klasor ac. Oraya yukle. Tek tek incele. Cok sey goreceksin.
Sonra herbir kaya icin ayri ayri konu ac. Her konuda 15-20 foto olsun.
Gerisi zamana, nasibe bagli.
Olacaksa bir sekilde olur zaten.
Hepsi sizin gayretinize bagli.
Kolay Gelsin.
İsaretleme yapmiyorum, eksik olur kafalar karismasin.
Guzel dusuncelerinden dolayi tesekkur ederim kardasim. Siz bizi ovdukce nefsimiz kabariyor. Ayagimi kaydiracaksiniz )Rabbim sizi aziz eylesin. Kurban daha ben rica ediyorken zaten yazmışsınız. Kurbanım sizi tanımak benim için o aslanın altından çıkacaklardan daha değerlidir. Rabbim nasip eder inşaallah daha yakından tanışmayı.
Bende ona baktim sag taraftada kapama var gibi fotonun oraya bakiyor olmasinEkli dosyayı görüntüle 270165
Mobilden bakıyorum. Benzetiyor muyum acaba?
inşaallah. Allahın izniyle ilk fırsatta sizi ziyaret etmeyi çok isterim. Rabbim o şartları nasip eylesin. Bende istanbuldayım. Aynı şekilde sizinde yolunuz düşerse buralara sizi ağırlamaktan şeref duyarız.Guzel dusuncelerinden dolayi tesekkur ederim kardasim. Siz bizi ovdukce nefsimiz kabariyor. Ayagimi kaydiracaksiniz )
Konyada ikamet ediyorum.
Omur olur, nasip ederse Mevlam
Temmuz-2021 e kadar buradayim.
Her zaman beklerim yolu dusen herkesi ve seni de insallah.
Gelmeden 2-3 gun once yazarsaniz programi ayarlarim. Emekli olinca hergun bir mesgale cikiyor, bazan cevre ilcelerde oluyorum. Donus aksami bulabiliyor.
İnsallah Kardasiminşaallah. Allahın izniyle ilk fırsatta sizi ziyaret etmeyi çok isterim. Rabbim o şartları nasip eylesin. Bende istanbuldayım. Aynı şekilde sizinde yolunuz düşerse buralara sizi ağırlamaktan şeref duyarız.