ihtimaldir. Alanda bakılacak incelenecek çok malzeme var. Tecrübeli gözler lazım.Bende ona baktim sag taraftada kapama var gibi fotonun oraya bakiyor olmasin
ihtimaldir. Alanda bakılacak incelenecek çok malzeme var. Tecrübeli gözler lazım.Bende ona baktim sag taraftada kapama var gibi fotonun oraya bakiyor olmasin
Bende ona baktim sag taraftada kapama var gibi fotonun oraya bakiyor olmasin
Ustam aslan figürü doğu yönünemi bakıyor?Teşekkür ederim. Bidahaki gidişimde bakacağım.
Tamam inşaallah detaylı foto atacam. Teşekkür ederim.Ustam aslan figürü doğu yönünemi bakıyor?
Derenin karşısındaki beyaz taşın sağı ,solu geniş açılı fotoğraflarsan iyi olur.
Bu işaret koltuk taşına ve onun ilerisinde ki aslana bakıyor.burda bi olay var,koltuk taş ne tarafında kalıyor.
Soylede diyebiliriz koltuk tasinin arkasında kalıyor.Bu işaret koltuk taşına ve onun ilerisinde ki aslana bakıyor.
Ustam derenin üzerindeki aslana benzeyen figürün bakış yönü doğumu?Soylede diyebiliriz koltuk tasinin arkasında kalıyor.
Dedimya tecrübesizlik var. Orada objelere yön algısı ile bakmadım. Gidince bakarım. Peki diyelimki aslan doğu yönüne bakıyor. Bunun anlamı nedir.Ustam aslan figürü doğu yönünemi bakıyor?
Derenin karşısındaki beyaz taşın sağı ,solu geniş açılı fotoğraflarsan iyi olur.
Ustam sıradan doğal bir yer değil , baktığı yön değerlendirmeler açısından önemli.Dedimya tecrübesizlik var. Orada objelere yön algısı ile bakmadım. Gidince bakarım. Peki diyelimki aslan doğu yönüne bakıyor. Bunun anlamı nedir.