Ufak çaplı bir iki çalışma yaptık. Ama çok kısıtlı. Olduğu gibi duruyor. Açılmış hiç bi yer yok.Bölgede açılmış hiçbir yer yokmu?
Ufak çaplı bir iki çalışma yaptık. Ama çok kısıtlı. Olduğu gibi duruyor. Açılmış hiç bi yer yok.Bölgede açılmış hiçbir yer yokmu?
Çok teşekkür ederim. Bu bilgileriniz doğrultusunda bir inceleme yapacağım. Sağolun.Buralar kontrol edilmeye değer yerler bence.
Ekli dosyayı görüntüle 270210
Ekli dosyayı görüntüle 270211
Ekli dosyayı görüntüle 270212
Ekli dosyayı görüntüle 270213
Madem orada birsey yoksa,@Kenz56 Şu anda orada ne Adam kafası var nede el var . Tahrip etmişler . Nedir bu Tarih düşmanlığı .O bölgeye yıllar önce gitmiştim Orası ibadet ayin sunak vs yapılan bir yer aslanın karşısında dik bir kaya var .Varda var kayalar herşeye benziyor o bölgede çok yorma kendini sahte işaretler çok var
Alttaki konuyu inceleyiniz.Başka resimlerde var. Altıdan fazla yükleyemezsin diyor. Açıkçası yükleyemedim.
Bende başka bilen yok diyordum. Evet hakl@Kenz56 Şu anda orada ne Adam kafası var nede el var . Tahrip etmişler . Nedir bu Tarih düşmanlığı .O bölgeye yıllar önce gitmiştim Orası ibadet ayin sunak vs yapılan bir yer aslanın karşısında dik bir kaya var .Varda var kayalar herşeye benziyor o bölgede çok yorma kendini sahte işaretler çok var
Teşekkür ederim. Sagolun.
Alttaki konuyu inceleyiniz.
Siteye Nasıl Resim Eklerim
Merhaba arkadaşlar yeni konu açan bazı arkadaşlarımız konu içeriğine resim eklemede sorun yaşadığını ve fazla resim yükleme yapamadığını dile getiriyor. Yeni konu açan arkadaşlarımız.Konu içeriğine fazla resim ekleme yapmak istiyorsanız altta görselde göstermiş olduğum dosya ekle butonunu...definesohbeti.com
Resim çemkeye gittiğinizde kafa dediğinizin detaylı birşekilde, önünü ve arkasını çekebilirmisiniz. Bilhassa arkasında geniş bir düzlük varsa düzlükte çöküntü, baktığı yöndede küçük bir düzlük, oradada yarısı toprakta düzbir taş. Bunlara dikkat edebilirmisiniz. Selametle kalBende başka bilen yok diyordum. Evet hakl
Teşekkür ederim. Sagolun.
Detay için tekrar gidecem. Ancak düzlük biryer hiç değil. Orası vadi . Karşılıklı iki tepe. Baktigi yön karşı yamaç. Ve karşı yamaçta tepede yüksekce uzaktan bakildiginda düz uzunca bir kaya, Yakına gidince oldukca genis ve yuksek 7 8 m yukseklikte yine en az 6 7 cm çapında bir kaya var. Yukarda resmini atmıştım. Yanı baktığı yönde düzlük yok. Bu bahsettiğim kaya tabiki toprağın içinde. Ama ne kadar içinde onu bilmiyorum. Teşekkür ederim.Resim çemkeye gittiğinizde kafa dediğinizin detaylı birşekilde, önünü ve arkasını çekebilirmisiniz. Bilhassa arkasında geniş bir düzlük varsa düzlükte çöküntü, baktığı yöndede küçük bir düzlük, oradada yarısı toprakta düzbir taş. Bunlara dikkat edebilirmisiniz. Selametle kal
Yakından çok baktım. Ama bir oturak tasinin oturak taşı olması için neler olması gerekiyor bilmiyorum. Bu işlerle ilgilenen yeni biri olarak tabiki böyle bir objeyi görünce hemen oturak taşı olduğunu düşünüyorsunuz. Belkide is On ehli biri gelip baksa oturak taşı olmadığınıda söyleyebilir. Teşekkür ederim.oturak taşı mıdır.. yakından baktınız mı ..
Ekli dosyayı görüntüle 270228
haklısın ben ehli biri olmadığım için ben oturak taşı sandım kusura bakma yorumumu dikkate alma olur mu ?Yakından çok baktım. Ama bir oturak tasinin oturak taşı olması için neler olması gerekiyor bilmiyorum. Bu işlerle ilgilenen yeni biri olarak tabiki böyle bir objeyi görünce hemen oturak taşı olduğunu düşünüyorsunuz. Belkide is On ehli biri gelip baksa oturak taşı olmadığınıda söyleyebilir. Teşekkür ederim.