Yenisin amma yonlendirme algı olusturmak icin cizim yapmayi biliyon .arkadasim gonderdi ayagi olacaksa sanatcimiz bu cizimiyle ne anlatmak istemis.Arkadaşlar yeniyim bu kaya mezarı mi altaki kasami
Yenisin amma yonlendirme algı olusturmak icin cizim yapmayi biliyon .arkadasim gonderdi ayagi olacaksa sanatcimiz bu cizimiyle ne anlatmak istemis.
Yok ben mahcup olmaya raziyim sen yeterki bu mekan icinde olmak gozuknek kaydiyla uzakdan cevre resimlerini de yukle degerlendirelim
Reis bizim yaylanın alt tarafında dere yakınında oyma fln vardı kanal li üçgen de var ama ondan tam emin değilim onunda resmini atarimYenisin amma yonlendirme algı olusturmak icin cizim yapmayi biliyon .arkadasim gonderdi ayagi olacaksa sanatcimiz bu cizimiyle ne anlatmak istemis.
Yok ben mahcup olmaya raziyim sen yeterki bu mekan icinde olmak gozuknek kaydiyla uzakdan cevre resimlerini de yukle degerlendirelim
Reis bizim yaylanın alt tarafında dere yakınında oyma fln vardı kanal li üçgen de var ama ondan tam emin değilim onunda resmini atarim
Yuvarlak oyma var yanda küçük kanal bide üçgen var taşa oyulmuş 3 cm içe murç izi var ordan uçgen oldunu anladim papaz mezarı diyen var Altan gitcen diyen var sizin yorumlarınızı merak ettimKüçük bir delik aç mezarmı deyilmi anlarsi.
Bunun sunağı kare oyması yokmuymuş
Hayret ?
Evet Sivas o bölgede Rumlar yaşamış eskiden alta dere var kurudu kışın fln akıyo yakınında oyma ve üçgen var mihrap diyende oldu ama alakası varmıdır bilemedimBölge epey değerli karataş kıymetlidir birden fazla kaya mezarı görünebilir. Fakat mekan seninmi bende pek emin olamadım.
Yenisin amma yonlendirme algı olusturmak icin cizim yapmayi biliyon .arkadasim gonderdi ayagi olacaksa sanatcimiz bu cizimiyle ne anlatmak istemis.