Kaya mezarı

hkymz

Yeni Üye
Oturacak çukur dediğiniz yer meftayı koydukları yer sanırım.Bana kalırsa boşluk bakın civarda sabit kayaları inceleyin ben kendi adıma olay mahalline yoğunlaşıyorum. Oturak taşları için oturup bakmak mantıklıdır bura için bunu tavsiye etmem.
sizi yoruyorum ama bilginize ihtiyacım var kayanın önündeki ağacı ben koydum belki elli senedir burası böyle odanın içinden bişeyler alındıysa alındı baska işlem görmeyen bir yer çok teşekkrler bilgilerinize iyiki varsınız

Kemank3s

Aktif Üye
sizi yoruyorum ama bilginize ihtiyacım var kayanın önündeki ağacı ben koydum belki elli senedir burası böyle odanın içinden bişeyler alındıysa alındı baska işlem görmeyen bir yer çok teşekkrler bilgilerinize iyiki varsınız
Gezmesi çok güzel böyle yerleri benim hobilerim arasında, 50 senedir el değmedi ise bence biraz daha araştırma yap.Belki bir çok kişi açılmış mezar diye bakıp geçmiştir Kısmet sanadır.

hkymz

Yeni Üye
bu arada buranın ismi
ayrıca buranın ismi yüzyıllardır AMBAR KAYADIR bilginize

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör
bu arada buranın ismi

ayrıca buranın ismi yüzyıllardır AMBAR KAYADIR bilginize
İçerideki odanın duvarlarını kazmanın sapı ile vurarak kontrol edin. Tok ses alırsanız gizli oda ve ya tünel olabilir. Bu tür yerler tek oda olmaz.