Kaya üzerinde 2 adet kare oyma.

RaA

Yeni Üye
Öncelikle hepinize kolay gelsin. Kayanın üzerinde kare oymalar var fakat doğal mı yapay mı anlamadım. Kaya büyük fakat fotoğraf aceleye geldiği için çok az bir kısmını çekebildim kayanın ve tek bir fotoğraf var. Fotoğraf yetersiz biliyorum eğer doğal değilse müsait bir zamanda gidip detaylı fotolar çekerim.
2 Adet Kare Oyma.jpg
2 Adet Kare Oyma.jpg

Pikacı

Aktif Üye
Öncelikle hepinize kolay gelsin. Kayanın üzerinde kare oymalar var fakat doğal mı yapay mı anlamadım. Kaya büyük fakat fotoğraf aceleye geldiği için çok az bir kısmını çekebildim kayanın ve tek bir fotoğraf var. Fotoğraf yetersiz biliyorum eğer doğal değilse müsait bir zamanda gidip detaylı fotolar çekerim.Ekli dosyayı görüntüle 308049Ekli dosyayı görüntüle 308049
Dogal degil bana basamaklı merdiven gibi geldi yakından bakınca araştırmaya deger selametle

eser34

Nasip Vaktine Esir...
Moderatör
Buraya çıkış yolu ok yönünde. Pembe kutucuk olan yere dikkat et, küçük, yan olarak girilebilecek bir yer de olabilir, başıma geldi daha önce, açılmış örnekleri de vardır literatürde.
Ana kapı olarak görünen yere giricek olursan, tavandaki blok taşlara ilk metrelerde DIKKAT ET!! Son zamanda gördüğüm ender mekanlardan biri. Umarım muvaffak olursun.

IMG_20230727_222124.jpg

İnnovia

Aktif Üye
Bir tane resimle falcılık olur ama olsun .
Etrafın resimleri ve bölge hakkında bilgi lazım .
Ben o duvarda 3 yer gördüm bunuda tek tek belirtiyorum çarpı attıgım yer ve yakın hali .
Birincisi bu alttaki yuvarlak gibi görünen yerin üstünde kesilmiş sonradan kapatılmış görünümü var .
a.jpg
1.jpg

İnnovia

Aktif Üye
Buda dip bölge , kayanın bitim yeri , boşluğa sonradan kapatmak amacı ile doldurma gibi görünen yer .Yıldızlı kayaları inceleyin.
c.jpg
3.jpg

RaA

Yeni Üye
Buraya çıkış yolu ok yönünde. Pembe kutucuk olan yere dikkat et, küçük, yan olarak girilebilecek bir yer de olabilir, başıma geldi daha önce, açılmış örnekleri de vardır literatürde.
Ana kapı olarak görünen yere giricek olursan, tavandaki blok taşlara ilk metrelerde DIKKAT ET!! Son zamanda gördüğüm ender mekanlardan biri. Umarım muvaffak olursun.

Ekli dosyayı görüntüle 308050
Bilgiler için sağolun ustam. Bu kayanın 400 metre üstünde kayadan yapılmış kaplumbağa ve hemen arkasında kurbağa var ama insan resim atmaya korkuyor ne kadar saçma gelsede.

RaA

Yeni Üye
Bir tane resimle falcılık olur ama olsun .
Etrafın resimleri ve bölge hakkında bilgi lazım .
Ben o duvarda 3 yer gördüm bunuda tek tek belirtiyorum çarpı attıgım yer ve yakın hali .
Birincisi bu alttaki yuvarlak gibi görünen yerin üstünde kesilmiş sonradan kapatılmış görünümü var .
Ekli dosyayı görüntüle 308051Ekli dosyayı görüntüle 308052
Haklısınız hocam ama bu resmi çekerken yaşadığım ufak çaplı maceradan dolayı aceleye geldi. Mekana tekrar gittiğimde yorumlarınızı dikkate alacağım ve daha detaylı, geniş fotolar paylaşacağım.

eser34

Nasip Vaktine Esir...
Moderatör
Bilgiler için sağolun ustam. Bu kayanın 400 metre üstünde kayadan yapılmış kaplumbağa ve hemen arkasında kurbağa var ama insan resim atmaya korkuyor ne kadar saçma gelsede.
Bu attığın resim söylediklerine oranla daha tehlikeli😊