Kaya

Cccccc

Yeni Üye
İyi günler cümleten böyle bir işaret gördüm ne olabilir bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Ekli dosyalar

Doğan91

Yeni Üye
Aynı yerde bikac işaretim daha var 1.80 de horosan harcı çıktı analizi yapıldı horosan 50cm 30 cm arası kalınlığı altında aynı kalinlikta dolgu toprak taşsız temiz onun altında kum onun altın da köyü kahve rengi çamura benziyen sıkı bir tabaka var di onun altında üç sıra taş çıktı ardından gaz çıktı bıraktık taslari kipirdatmadim 3.60 tayim şuan sizce mezarmi tunelmi ne olabilir bide nekadar daha gitmem gerekiyor tesekkurler

Ekli dosyalar

Karabulut

Operatör
Aynı yerde bikac işaretim daha var 1.80 de horosan harcı çıktı analizi yapıldı horosan 50cm 30 cm arası kalınlığı altında aynı kalinlikta dolgu toprak taşsız temiz onun altında kum onun altın da köyü kahve rengi çamura benziyen sıkı bir tabaka var di onun altında üç sıra taş çıktı ardından gaz çıktı bıraktık taslari kipirdatmadim 3.60 tayim şuan sizce mezarmi tunelmi ne olabilir bide nekadar daha gitmem gerekiyor tesekkurler
Sıkı çamur gibi dediğin Yer bendede var küçük taşlarla karışık Bana diyen usta altta odalar var demişti ulaşamadım

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Bu resme bakınca bir fosile benziyor. Lakin alttaki resimde ki gibi Sizce neye benziyor ustalarda bir baksınlar bakalım akıl akıldan üstündür. Ben bir şeye benzettim ama sizde bir bakın amma iyi bakın??

Ekli dosyalar

sanal defineci

Bilgili Üye
erkek ve dişi aslan..karı koca..ve ya .aşıklar.....