Fotoğrafları attım.cevablarinizi bekliyorum .Çevre fotoları mevcutmu
Fotoğrafları attım.cevablarinizi bekliyorum .Çevre fotoları mevcutmu
işaretin oldugu yeri uzaktan görelim işaretin oldugu kayayı görelim işareti görelim işaretin oldugu yerden dört yönün cevre resmi
ne var nerede oldugunu buluruz daha iyi yardım ederiz
Tünelli bir mevzuya benzesede mevcut kayada ufak oval deliklerin ne maksatla yapıldığını görmemiz açısından çevre fotoları önem arz eder yinede.
Değerli ustam bu alanda çubukla tespitiniz oldumu,Fotoğrafları attım.cevablarinizi bekliyorum .
Hayır sağ ve solunda dere var üste bir tepe var sadeceAyrıca çevre civarda dikkatinizi çeken başka bir yapı yada alan mevcutmu?
Tepelik alan var mı?
reis taşın cevresinemi yoğunlaşalimmiDeğerli ustam bu alanda çubukla tespitiniz oldumu,
işlem yapmışsınız mesela ezberemi yoksa verilerlemi hareket edildi,
Normalde bir yapı ve oda mevzusuna benzesede yakinen yorumlamak gerekiyor + burada değerli tespitide gerekli boşa kürek sallamamak açısından,
Herhangi bir tespitiniz olmadıysa bile illada inecem diyorsanız bence mevzuya sabit ve sıfır bir şekilde inerseniz kendini belli eder diye düşünüyorum.
Toprak yumuşak herhalde öyle gözüküyor, herhangi bir dolgu yada blok denk gelmezse kolay gider.
Sağlam bir boşluk ve değerli etüdünden sonra olabilir.reis taşın cevresinemi yoğunlaşalimmi
Evet usta o civarı ve işaret batı yönüne bakıyor bu şekilmeh
Şimdi burada iki dere var demişsin . Bu kanallardan bakınca bu derelerin hangisi batı yönünde kalıyor ise bu derenin bu kanallara uzaklığı nedir . Haydi 30 35 metre mi acaba