Kayalık alan.

Hasandağı

Yeni Üye
zor bir yer ve doğal bence, yinede aklında kalmasın, dedektör ile bir dolaş, kısmette ne varsa hayırlısı

eser34

Nasip Vaktine Esir...
Moderatör
Mavi yuvarlak içinde ki oluşum ciddi bir yüz şeklinde, ve de o kaya konik biçimde kesilip oraya sokullmuşçasına konmuş, doğal olmadığı kanaatindeyim.
Yine mavi kare içinde ki görüntü de ona keza vahşi bir hayvanı andırıyor.
Aşağıda ki küçük kırmızı dikdörtgende ki kayadan bariz taş kesilmiş, çok güzel bir yöntemle.
Yukarıda ki kırmızı alan içerisindeki kaya yapısı ile anakayanın birbirine uymadığı kanaatindeyim. Sonradan kapama gibi geldi bana.
Benim fikrim bu yönde. Çok ciddi bir araştırma yapardım burada teknoloji el verdiğince.
Senden ricam burada kimler hüküm sürmüş öğrenmen, son derece işine yarayacaktır. Ayrıca, buranın aşağısı tahminim akarsu yatağıdır. Su varsa yaşam vardır 😉
Krallara layık bir tepelik orası, iyi araştır.
Selametle..

akıltopağı

Operatör
Mavi yuvarlak içinde ki oluşum ciddi bir yüz şeklinde, ve de o kaya konik biçimde kesilip oraya sokullmuşçasına konmuş, doğal olmadığı kanaatindeyim.
Aşağıda ki küçük kırmızı dikdörtgende ki kayadan bariz taş kesilmiş, çok güzel bir yöntemle.
Yukarıda ki kırmızı alan içerisindeki kaya yapısı ile anakayanın birbirine uymadığı kanaatindeyim. Sonradan kapama gibi geldi bana.
Benim fikrim bu yönde. Çok ciddi bir araştırma yapardım burada teknoloji el verdiğince.
Senden ricam burada kimler hüküm sürmüş öğrenmen, son derece işine yarayacaktır. Ayrıca, buranın aşağısı tahminim akarsu yatağıdır. Şu varda yaşam vardır 😉
Selametle..
biraz bilgiye ihtiyacım var

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Alandaki karartilar burada Ritüel yapıldığını gösteriyor. Çok tanrılı bir topluluğa ait bir alan bence. ( Paganizm ) Kayalardaki Hayvan betimlemeleri çok açık. Eğer burayla ilgili yardım istiyorsanız Daha fazla emek vermeniz gerekli...

akıltopağı

Operatör
Alandaki karartilar burada Ritüel yapıldığını gösteriyor. Çok tanrılı bir topluluğa ait bir alan bence. ( Paganizm ) Kayalardaki Hayvan betimlemeleri çok açık. Eğer burayla ilgili yardım istiyorsanız Daha fazla emek vermeniz gerekli...
Buralarda olup bitenin farkındayım,evet pagan ,,güneşle alakası ne olabilir

akıltopağı

Operatör
Aynı zamanda karanlıkla ne alakası olabilir.
Senden ricam burada kimler hüküm sürmüş öğrenmen, son derece işine yarayacaktır. Ayrıca, buranın aşağısı tahminim akarsu yatağıdır. Şu varda yaşam vardır 😉
Selametle..
[/QUOT
Ledün usta bı yorum yaparmısız.

Ekli dosyalar

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Lapya ustam gayet doğaldır