Ç ÇALKAYA 28 Moderatör Moderatör Katılım 29 Kas 2012 Mesajlar 137 Tepkime puanı 5 Puanları 4 Yaş 49 29 Kas 2016 #37 tılsımlı yer ama kolayı var konuyu tam okumadım ama tavuk nereye doğru gidiyormuş dereyemi kuzy doğudaki tarlayamı
tılsımlı yer ama kolayı var konuyu tam okumadım ama tavuk nereye doğru gidiyormuş dereyemi kuzy doğudaki tarlayamı
G gölge86 Member Katılım 29 Kas 2016 Mesajlar 33 Tepkime puanı 0 Puanları 0 29 Kas 2016 #38 çalkaya gardaş mesaj kutun dolmus mesaj yazacaktım.
A Afrasiyab Member Katılım 22 Eyl 2016 Mesajlar 84 Tepkime puanı 0 Puanları 0 5 Ara 2016 #39 ÇALKAYA 28' Alıntı: tılsımlı yer ama kolayı var konuyu tam okumadım ama tavuk nereye doğru gidiyormuş dereyemi kuzy doğudaki tarlayamı Genişletmek için tıkla ... Kardeşim dereye bakmıyor kuzey doğu yönünde ve civcivlerin hepsi tavugun altında.
ÇALKAYA 28' Alıntı: tılsımlı yer ama kolayı var konuyu tam okumadım ama tavuk nereye doğru gidiyormuş dereyemi kuzy doğudaki tarlayamı Genişletmek için tıkla ... Kardeşim dereye bakmıyor kuzey doğu yönünde ve civcivlerin hepsi tavugun altında.