Kayda değer midir?

APOLLONUS

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Bölge yakınlarında eski yaşam alanı varsa buraya büyük ihtimalle bir kutsallık yüklemişlerdir diye düşünüyorum. Kayalıkta birşey olup olmadığı konusunda ise heryeri şüpheli ve hiçbiryeri şüpheli değil çünkü şüpheli bölgeleri yakından net bir şekilde görmek gerek ki el işçiliği ve doğallıkları ayırt edilebilsin. Şüphelendiğiniz yerlerin yakın fotoğrafları varsa konunuza ekleyiniz.

R_yback

Yeni Üye
Hemen 100m çapında bir alanda yaklaşık 2000 yıllık denilen çok eski bir kale var. Kale de bölgeye hakim bir tepede . Kale ile bu kaya arasında bir tepe daha var. Bu kayanın üzerindeki görüntüyü kale ile kaya arasındaki tepeden dürbün gibi bir oyuktan ilk çektim. Bu kayanın arkası uçurum. En yakın görüntü ve genel görüntü bu iki resim. Tepedeki o yapıya odaklandığım için başka yakın resim çekmedim. Teşekkür ederim

eser34

Nasip Vaktine Esir...
Moderatör
Hemen 100m çapında bir alanda yaklaşık 2000 yıllık denilen çok eski bir kale var. Kale de bölgeye hakim bir tepede . Kale ile bu kaya arasında bir tepe daha var. Bu kayanın üzerindeki görüntüyü kale ile kaya arasındaki tepeden dürbün gibi bir oyuktan ilk çektim. Bu kayanın arkası uçurum. En yakın görüntü ve genel görüntü bu iki resim. Tepedeki o yapıya odaklandığım için başka yakın resim çekmedim. Teşekkür ederim
Resimler çok kötü usta. Defalarca baktım, şüphelendiğim yerler oldu ama net olmadığı için emin olamıyorum. Civarda ki kaleden söz etmişsin, onun resimlerini de eklersen onu da görelim.

R00T

Profesyonel
Co Admin
bu alan araştırılmaya değer ve araştırılmalıdır.

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör
Kapak gibi görünen yer sahte asıl incelenmesi gereken o kapağın sağ altındaki dairede boşluk bakın. İlgimi çeken tek nokta orası oldu.

R_yback

Yeni Üye
Kapak gibi görünen yer sahte asıl incelenmesi gereken o kapağın sağ altındaki dairede boşluk bakın. İlgimi çeken tek nokta orası oldu.
Kapak gibi görünen yer ile sizin dediğiniz yer bağlantılı ben kapak gibi görünen kalkınca altında bir boşluk olmalı diye düşünüyorum tam emin değilim ama

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Ba bahsettğiniz dürbün gibi kayayıda ve delik olan kayayıda resimleyiniz.
,Ve delik hangi yönlere bakıyor belirtiniz. mesela bir yöne baktınız döğu bir yöne baktınız batı olmalı. Ve bu resimlerdeki ,şüpheli yerler. Bunlara bakılmalı.
,
IMG20220724130002.jpg
,
IMG20220724125957.jpg

,