Merhaba bölge hakim tepe resimler bunlar görüşlerinizi çok merak ediyorum. Teşekkür ederim
Ekli dosyalar
-
2.5 MB Görüntüleme: 68
-
1.7 MB Görüntüleme: 70
Resimler çok kötü usta. Defalarca baktım, şüphelendiğim yerler oldu ama net olmadığı için emin olamıyorum. Civarda ki kaleden söz etmişsin, onun resimlerini de eklersen onu da görelim.Hemen 100m çapında bir alanda yaklaşık 2000 yıllık denilen çok eski bir kale var. Kale de bölgeye hakim bir tepede . Kale ile bu kaya arasında bir tepe daha var. Bu kayanın üzerindeki görüntüyü kale ile kaya arasındaki tepeden dürbün gibi bir oyuktan ilk çektim. Bu kayanın arkası uçurum. En yakın görüntü ve genel görüntü bu iki resim. Tepedeki o yapıya odaklandığım için başka yakın resim çekmedim. Teşekkür ederim
Kapak gibi görünen yer ile sizin dediğiniz yer bağlantılı ben kapak gibi görünen kalkınca altında bir boşluk olmalı diye düşünüyorum tam emin değilim amaKapak gibi görünen yer sahte asıl incelenmesi gereken o kapağın sağ altındaki dairede boşluk bakın. İlgimi çeken tek nokta orası oldu.
Var mı gözünüze çarpan bir yer kesin bakmalısınız dediğinizbu alan araştırılmaya değer ve araştırılmalıdır.
@toyalp abinin dediği yere yoğunlaşVar mı gözünüze çarpan bir yer kesin bakmalısınız dediğiniz