Sağol usta şimdi odanın tepesinden ininceye başlamışım 6 metreden sonra giriş yerimi tesbit etik tepeden daha çabuk olur diye devam etik etmez olaydık girişin derinliğini 6.5 metre demişlerdi pişman olduk keşke 6dan dobra devam etmeyip girişten başlasaydık dediğin gibi kuzey batıya düşüyor 10 metre ilerdeoda tespiti yapabilseydiniz girişler güneybatı veya kuzeydoğudan olur, onu da gözardı etmeyin ustam kolay gelsin
Evet öyle ustam metan gazı ve bazı katmanlar yanlış değilsem derinlikte yanıltıyoryalnız ustam bir şey daha diyeyim derinlik tespiti ne ile yaptınız bilmiyorum ama genelde tutmaz hem çubuk hem cihaz larda derinlik tespiti biraz sıkıntılıdır, bunu da göz önünde bulundurun cihaz ile devam ediniz pulse derin cihaz
Kardeşim buraya neye göre işlem yapıyorsunuz. Konunda bilgi göremedim . Çubukçunuz 6 metre demiş tek bilgi bu. Her çubukçunun nokta gösterip derinlik verdiği yere işlem yapacakmısınız.Evet öyle ustam metan gazı ve bazı katmanlar yanlış değilsem derinlikte yanıltıyor
Aklıma şimdi geldi 3 metre ötede kapak taşı kesilmiş 1.5 1.5 aşağı yukarı onun altında havalandırma yeri çökmüş 50 metre yok bile ayak izi var var o tarafı gösteriyor ama orayla alakası yok bizim bu tarafta derin olan yerlerde işaret yok şansa kalmışKardeşim buraya neye göre işlem yapıyorsunuz. Konunda bilgi göremedim . Çubukçunuz 6 metre demiş tek bilgi bu. Her çubukçunun nokta gösterip derinlik verdiği yere işlem yapacakmısınız.
Bölgeden bahset , işaretlerden bahset , bölgenin tarihi yerleşkesinden bahset vs. vs.
Var olan bilgileri paylaşki , bilgi sahipleride olasılıkları daraltsınlar.
Toprak katmanları yerlere göre değişkendir. X bölgedeki katman yapısını kim nereden bilsin. Ayrıca forumlarda kaç kişi 15- 20 metre derinlikte kazma kürek yada makinayla kazı yaptı ki sana bilgi verecek.
Biz klavye definecileriyiz. bu şekilde cevabına ulaşamazsın.
Yerinin katman yapısını öğrenmek istiyorsan ,net bilgiyi bölgendeki harfiyatçılardan alabilirsin .
işaretsiz olmaz diyen ler cok bilenlerİşaretsiz olmaz diyor bilenler ama gelipte makine ile bakıtılarmı var diyorlar dandik makineler değil görüntüleme alan tarama ve çubuk o yüzden zorlu yer diyorlar