bence orasi tilsimli bu site de tilsim li olan yerlerde yilan karinca kurbaga cikar diye forumda okumustumbeş buçuk metrede bir tane büyük birtane küçük kurbağa çıkmıştı. Yalnız bir evin altını yanı ahirda zemin betondu. Toprak olsa kurbağa kazar içine girer. Yalnız betonu bu kurbağalar nasıl parçalayıp içinde yaşabilir. [mention=7906]nik[/mention] [mention=5984]kristof34[/mention] ustam bu bekonu hakkında bilgiler verebilir misiniz ?
evet hades40 kerdeşimiz doğruder sihirle ve cinlerle alakasi yok olsaydi çarpilir di tamamen doğal bir olaydir.kurbağalar genelde sıcak iklimli bölgelerde dere kenarları nehir kenarlarında yaşarlar.sadece karada yaşayan suya girmeyen kurbağalarda vardır. Kurbağaların bazıları da ağaçlarda yaşarlar.bazı türlerde yer altında yaşarlar toprağı kazarak yerin altına girerler ve orada yaşamlarını sürdürürler. Alintidir...
s.a.ustam kurbağlar çok sayda ise çok da derinde ise büyük hazinelerin bulndüğu yerlerdeise ancak üyle olur.bende bir ara sahit olmustum 7 metreden kure icinden kurbag cikmisti.iki gun yanimda arabada gezdirdim.renkleri degisti sonra dereye biraktim.bu konuyuda acmistim ama unuttum nerdeydi
Hatim indirdi hoca gene gitmedis.a.ustam kurbağlar çok sayda ise çok da derinde ise büyük hazinelerin bulndüğu yerlerdeise ancak üyle olur.
üyle bir varlik çikinca 3 defa ellah in adile burayi terket dersin erhangi bir varliksa hemen gider.varlik değilse gitmez.
Saygilar.