Kemik, kül ve küp kırıkları.

Kullanıcı

Moderatör
Moderatör
Kullanıcı kıymetli ustam ilk konu açılışında yorum yapmıştım bir hayli emek verdin işallah gönlüne göre neticelenir demek istiyorum
Ustaların canı sağ olsun. Siteye faydalı çok güzel görsellerim var. Sırasıyla yükleyeceğim inşaallah.

Güzel dileklerin için teşekkür ederim. :)

Sevgiler.

Kullanıcı

Moderatör
Moderatör
Ustam o zaman BulursamKader25 üstadımın dediği gibi yukarıdan genişlik ve derinlik ölçmeyi unutmayın mutlaka yapınız. Şayet uçurum çok yüksek ise derinlik çok önemlidir. Yukarıdan çalışmak çok büyük risktir. Allah muhafaza ani bir çökmede Allah korusun. Önce can sağlığı inşaEllah nasibin bol olur. Selametle
Giriş bulmak şart ustam. Allah her zaman kullarının iyiliğini ister. Biz farkında değilizdir. O yüzden "Her şeyin hayırlısı." deriz.

Güzel bir kroki çıkaracağım inşaalah.

Sevgiler.

A-R-E-S

Member
Ne güzel bir fotograflama yahu video gibi.
Bayıldım .
Sisleme konusuna katiliyorum ustam .birsey arayanlar kemikleri bulduktan snra ileri gitmemsler gibi gorunuyor

Kullanıcı

Moderatör
Moderatör
Selamunaleykum
Buradaki cikan emareler bir mahsenin girisi olasiligini yukseltiyor. Fakat butur yerlerde hem tuzagi hemde gaz kokusu kolay kolay calisilmasina izin vermez ve bazen tunelden iceri girildiginde cok ince isaretler cikar onlari takip edemezlerse sonuca ulasamazlar onlerine tek tarafli duvar dahi cikabilir ve yine orasi aldatmacadir. Muhtemelen girdikleri yer V seklinde tunelli gidecek, aslinda bu girisin disinda birazdaha deri de girisin guney taracinda bu giristen baska duz guden bir tunel daha oldugunu dusunuyorum. Tesbit edebilirseniz V uzun koluna dogru gider. Selametle
Söylediklerini dikkate alacağımdan emin olabilirsin ustam.

Sevgiler.

Kullanıcı

Moderatör
Moderatör
Ne güzel bir fotograflama yahu video gibi.
Bayıldım .
Sisleme konusuna katiliyorum ustam .birsey arayanlar kemikleri bulduktan snra ileri gitmemsler gibi gorunuyor
Teşekkür ederim ustam. Bence de gitmemişler. Normal koşullarda biz bunun gibi kül, küp kırıkları görüdük mü yola devam, doğru yoldayız deriz, değil mi... Bu adamlar ne oldu da burayı bıraktılar diye düşünmeden edemiyorum.

Sevgiler.

deli firat

DOĞACI
Kardeşim bu duvarı gördukten sonra dün yazdıklarımın arkasındayım herşey nasıp kısmet meselesi işinin çok zor oldugunu yazmış tım orası tam noktan Allah gönlÅ«ne göre versin selametlen

A-R-E-S

Member
Giren birdaha kapatmaz orayı .sen bulsan kapatmaya ugrasirmisin:)
Parmak izi alamazlar ya :)
Devam kardesim ..bizi haberdar et .

Kullanıcı

Moderatör
Moderatör
Kardeşim bu duvarı gördukten sonra dün yazdıklarımın arkasındayım herşey nasıp kısmet meselesi işinin çok zor oldugunu yazmış tım orası tam noktan Allah gönlÅ«ne göre versin selametlen
Ustam. Güzel ustam. Sen ve senin gibi süper insanlar bu sitede. Hepinize ayrı ayrı hürmet ve muhabbetlerimi sunarım. Dediklerin aklımda. Teşekkür ederim.

Sevgiler.

deli firat

DOĞACI
O senin güzeligin kardeşim sen iste geleyim kazman kürek çalışayım senin için bunu canı gönülden yazdıgımį bilirsin kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun

Kullanıcı

Moderatör
Moderatör
O senin güzeligin kardeşim sen iste geleyim kazman kürek çalışayım senin için bunu canı gönülden yazdıgımį bilirsin kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun
Eline kazma kürek verir miyim ustam... Senin gözlerinin feri rehberlik etsin bana, yeter. :)

Sevgiler.