Yok.Site yöneticisi sizmisiniz
Yok.Site yöneticisi sizmisiniz
Çoooook yardımcı oldunuz saol
Ne demek efendim yine bekleriz.Çoooook yardımcı oldunuz saol
burası boş olmaz @Dıgeş usta, ama buranın fotolarını at çoğalt, geriden çevreyi görecek şekilde resimler çek, eminsen bu resmi sen çektiysen bunu yap, ama @Mal bulanındır ustamız 2016 yılındabir konuda aynı resmin define işareti olarak konulduğunu ortaya koymuş, aynı işaretin kopyası olabilir, birileri size diyorsa şurda böyle işaret var mal var aman çarpılmayın bu işin sahtesi de çok bu yolla insanlar kekleniyor maalesef, aynı yere yine git mademsende yeniden resimler çek koy bakalım ne gördüysek söyleriz merak etme............Mal var mı yok mu onu bana söyleyin
Adam akallı bi cevap aldım sağolunburası boş olmaz @Dıgeş usta, ama buranın fotolarını at çoğalt, geriden çevreyi görecek şekilde resimler çek, eminsen bu resmi sen çektiysen bunu yap, ama @Mal bulanındır ustamız 2016 yılındabir konuda aynı resmin define işareti olarak konulduğunu ortaya koymuş, aynı işaretin kopyası olabilir, birileri size diyorsa şurda böyle işaret var mal var aman çarpılmayın bu işin sahtesi de çok bu yolla insanlar kekleniyor maalesef, aynı yere yine git mademsende yeniden resimler çek koy bakalım ne gördüysek söyleriz merak etme............
sende sağol @Dıgeş ustam, aman dikkat, ama bu işaret keşke sağlam duruyor olsa ve sizde olsa güzeldir onu da belirteyim, rast gele ..............[QUOTE="Dıgeş, post: 639319, member: 25283"
Adam akallı bi cevap aldım sağolun
Sagolasın usta aynısı bende etrafta magara var ustasende sağol @Dıgeş ustam, aman dikkat, ama bu işaret keşke sağlam duruyor olsa ve sizde olsa güzeldir onu da belirteyim, rast gele ..............
bu timsah resmini yeminle ben cektim antalya hayvanat bahcesinde.mali altindadir heraldAllah iyiliğini versin emi @Mal bulanındır bi huzur vermedin ??
Sıkıyorsa git al?bu timsah resmini yeminle ben cektim antalya hayvanat bahcesinde.mali altindadir herald