Dedektorburada Banner Mobile

Kertenkele

Dedektorburada Banner Mobile
Doğalmı sizce

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Ben mi kertenkeleyi göremedim ... kayada murç izleri var gibi ..gibi .. şuan doğal görünüyor ..

Ben mi kertenkeleyi göremedim ... kayada murç izleri var gibi ..gibi .. şuan doğal görünüyor ..
Eyvallah ustam

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
2 varlik karsikarsiya gelmis gibi duruyor.
Emin olmak icin;
Her iki kayanin 4 cephe yakin fotograflari lazim.

The Thing

C*
Süper Moderatör
Kertenkele değil fakat bir yerleri işaret ediyor, çevresel arge şart.

epy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Kertenkeleyi bi görsem anlatacağım ama.siz görebiliyorsanız baktığı yönde baş merkezli ileri ve sağa 90 derecelik açı içinde 10 mt lik mesafede en az 3 mt lik zeminaltı değerler adına şaşmayan ana gömü noktasıdır.işçilik çok zordur.kaya içi gömüsüdür.tünel mevcut olup tuzaklar cabasıdır.define işaret ve kodlaması AKO veya hKO olarak geçer. 143850 nolu fotoda kayanın en üst noktası daha net görülüyor. 30 cm altta çatlakların sınır yaptığı yer horasan kapama gibi durmuş.bunu kertenkele olarak kastediyorsanız sağdaki 7-8 mt mesafedeki kuru örme yüzeye odaklanın.girişi bulmaya bakın.kertenkeleli taş alt noktada girişin tapası olabilir. ben kertenkeleyi yazayım da siz netleştirince uygulamaya geçersiniz. kolay gelsin.

kabakburgiba

Operatör
Arkadaki 2.ci kayanın sağ tarafında düz bir alan var zarf gibi orasını Bi kontrol ediver

Kertenkeleyi bi görsem anlatacağım ama.siz görebiliyorsanız baktığı yönde baş merkezli ileri ve sağa 90 derecelik açı içinde 10 mt lik mesafede en az 3 mt lik zeminaltı değerler adına şaşmayan ana gömü noktasıdır.işçilik çok zordur.kaya içi gömüsüdür.tünel mevcut olup tuzaklar cabasıdır.define işaret ve kodlaması AKO veya hKO olarak geçer. 143850 nolu fotoda kayanın en üst noktası daha net görülüyor. 30 cm altta çatlakların sınır yaptığı yer horasan kapama gibi durmuş.bunu kertenkele olarak kastediyorsanız sağdaki 7-8 mt mesafedeki kuru örme yüzeye odaklanın.girişi bulmaya bakın.kertenkeleli taş alt noktada girişin tapası olabilir. ben kertenkeleyi yazayım da siz netleştirince uygulamaya geçersiniz. kolay gelsin.
Ustam oncelikle agzina saglik kertenkele basligini malesef duzeltemedim o kaldi bir hayfan ama ne bilmiyorum yazacaktim..
Ustam supheli alani isaretlerseniz sevinirim

Arkadaki 2.ci kayanın sağ tarafında düz bir alan var zarf gibi orasını Bi kontrol ediver
Ustam sagolasin bildirimleri kapatmissim yeni kontrol edince gorebildim isaretlersen daha net bulurum ustam

Son düzenleme:

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
cok guzel bariz isaret cok nadir sembol hayirli olsun bolnasiplrr dilerim başarilar

cok guzel bariz isaret cok nadir sembol hayirli olsun bolnasiplrr dilerim başarilar
Ustam açiklarmisin
Senin yorumun nedir işaretide çozemedim neye benzer bilemedim

Ustalarim sanki üstünde yazi varmis kaybolmus belkide doğaldir bilemedim