ustam,
papaz zor durumda kaldığında
kilise tabanından, bir kaçış yolu olmalı
bu yol için de en uygun yer dere yatağı gibi
dolayısı ile dere yatağından, kiliseye doğru bir tünelin
giriş kapağı olmalı
aklında bulunsun istedim
selametle
ustam,
papaz zor durumda kaldığında
kilise tabanından, bir kaçış yolu olmalı
bu yol için de en uygun yer dere yatağı gibi
dolayısı ile dere yatağından, kiliseye doğru bir tünelin
giriş kapağı olmalı
aklında bulunsun istedim
selametle
Doğru dersin ustam. Tılsımlı arılarla ilgili bir konuşma geçmişti sitede, o konuşmaya telmihte bulundum. Hatırlayan olur mutlaka.arı deyip yabana atma oradaki bal da hazine sayılır dikkate al derim.
Güzel temennilerin için teşekkür ederim ustam. Diğer ustalarıma da teşekkür ederim. Lakin kestirme yok bu kayalarda. İşçiliği çok ağır. Mezarlarda incelenecek yerler var; fakat ortam müsait değil. Hayırlısı. Buranın peşinde çok avcı var, çok.Ustam yerin maşallah çok güzel. Ustalar çok doğru tespitler yapmış. Benim şahsi kanaatim bir cok yerde malzeme var. Ama büyük bir sermaye gerekiyor. Sende bunu görmüşsün. İnşallah en kestirmeden hedefe ulaşırsin.
Sadece fotoğraf çekebiliyorum ustam. Hürmetler.
Ustam kayalıkta o kadar çok işçilik var ki... Her tarafa giriştir diyebilirsin. Tam tespit ister.bu haçların oldugu kayada giriş olmalı mezar anlamında
Kaytarmaktan değil be ustam. Beşeri sıkıntılar var. Eski kafalılarla uğraşmak zor. Uzak olması da cabası. Kısmet diyelim.çooook kaytarıyon o zaman aga cubukla tespit et yaz aklına nasip olur açılır