poseidon2023
Uzman
inşallah o dediğinde olur ormanlık alanın içinde büyük kayaların olduğu bir yer var oranında kilise ile alakalı konuşulan rivayetler var yer hemen evimizin önü hiç bir konuda sıkıntı yokelimizden geleni yaparız aga Rabbim nasip etsin inşAllah @Kocadağ
inşallah nasip olursa bu yaz orasıyla ilgileneceğim detaylı resimlerde çekerim burada paylaşır gerekli yönlendirmeler doğrultusunda işlem yaparız kilise içerisinde mezarlıkların yeri belli papazın mezarı tam belli değil onuda inşallah çubukla bulacağım herşey nasip nasibimizde varsa buluruz yoksa yapacak birşeyde yokaraziyi resimlersen yardımçı oluruz aga @Kocadağ
buradaki kilise çok büyük bir yerde değil rumlardan kalma bir yer kilisenin içindeki mezarlar belli yerleri belli bizim çocukluğumuzda mezarlık alan belliydi şimdi belli olmuyor ama nerde olduğunu biliyorum etrafında başka mezarlık yok en azından hiç duymadım tepede mezarlık var ama orası bize ait olan mezarlık aile mezarlığı sadece papazın mezarının yerinden emin değilim onuda öğrenirim inşallahkilise içerisinde mezarlıkların yeri belli demişin aga vatandaş mezarları kiliseye üçyüz metre cevre sinde olur lahitler daha yakın papaz kiliseden yüksek tepede @Kocadağ
emin olmadığım bizdeki kilise nin küçük olması bu sebepden aceba altında mahzen varmı oralarda dolaşırken bu konular hakkında hiç bir bilgim yoktu şimdi nasıl nerelere bakılır daha iyi biliyorum inşallah çubuk yardımıyla kilisedeki yerleri çözeceğim @poseidon2023kiliseye giriş tarafı kapısı sag köşe duvar sınırı 10 metre yok
Ekli dosyayı görüntüle 139028
ondeki mihraplar
Ekli dosyayı görüntüle 139029
kilisenin şekli ve odalar @Kocadağ
Ekli dosyayı görüntüle 139030