Safakk ustaa Okadar emek vercen ar-ge. İşlem yapcan kıytırık bir kaya mı engel olcak sana.. Biyerde gömü varsa çarede vardır all ustam şöyle karpuz gibi yarr o kayayıEkli dosyayı görüntüle 214894
Öyle ise şöyle başlayalım sevgili kardeşim. Burada BİR ASLAN BAŞI İLE BİR YILAN BAŞI VAR. Bu işaret bu alanda kıymetli bir mezar olduğunu Yalnız yanındaki yılan başının Bu mezarın bir kapalı veyya açık bir mağarada olabileceğini. Bu kapalı mağara sonradan kapatılıp kamufle edilmiş olabilir. Veya bu aslanın baktığı yöne bakın . Bu işaretin yakınlarından boşluk tespiti yapın kendisinden değil kayadan metre civarından mezarın girişi olabilir lakin her şeyden önemlisi bu işaret ilk önce mağarayı çalıştırır ve işide oradadır. Bunun işi hiç kolay değildir bunu da baştan söyleyelim. Çünki bu değerli mezarı sembol eder hemen öyle basit iş değildir. Yoksa kimse ahanda ben bu kayaya emanet koydum demez. Şansın bol olsunEkli dosyayı görüntüle 214939Usta orda makina tuttum ama yandı makinalar 2 Adet çubuk tuttum ama onun ne işareti olduğunu tam olarak anlamadım