Aga deme yaaGece gece öldürdüğüm essegi getirdin aklıma ???
Aga deme yaaGece gece öldürdüğüm essegi getirdin aklıma ???
arabayla mı çarptın ustam; bir arkadaş öyle gece yolun ortasında duran eşeğe çarptı arabası pert gibi 0ldu yani, eşek aracın motor kısmına yıkılınca mahvettti, öyle bir şey mi?Gece gece öldürdüğüm essegi getirdin aklıma ???
He vallah he billahAga deme yaa
Araba olsaydı zaten eşşeğe gerek kalmazdıarabayla mı çarptın ustam; bir arkadaş öyle gece yolun ortasında duran eşeğe çarptı arabası pert gibi 0ldu yani, eşek aracın motor kısmına yıkılınca mahvettti, öyle bir şey mi?
geçmiş olsun diyelim ustam, @Kamhi Leonard benim de eşşekle bir hikayem var ama benimki farklı, beni de yayla da komşunun eşşek kayboldu komşunun hanımı gönderdi git bulabilirsen getir oğlum dedi, bizim de eşeğimiz falan yok , ilk defa eşekle uğraşacağım, ben de gittim belki yalan olmasın 4-5 km. yürüdüm eşeği buldum, sene 1980 ortaokul 2. sınıfta okuyordum, gittim eşek bir dişi eşek bulmuş ayrılması mümkün değil, yaa dişi eşeşk çiftleşme zamanı değil ardında sıpası da var, vermek istemiyor, ama bu komşunun erkek eşeği ha bire hayvanın üzerine atlıyor eşleşmek istiyor, bu şekilde dişi hayvan tekme vura vura bizim komşunun eşeğinin ağzı dudakları param parça olmuş kanıyor ama vazgeçmiyor, ölümüne atlıyor, gittim eşeği bağladım iple ama çekerim gelmez, ardına düşerim gitmez, gücüm de yetmiyor hayvan a, neyse rampa aşağı eşekle cebelleşerek ovaya düzyola indirdim, ordabiir amca rast geldi eşşek gitmiyor, dediki, gel dedi sana biir iyilik yapayım, eşeğe bağladığım ipi eşeğe çift taraflı yular yaptı ve herhalde ağzına da geçirdi yuları, sonra üstüne bin dedi, gönnnnülsüz de olsa eşeğe bindim ama eşek geri gitmek için hayatını atıyor hem yorulmuş, tekme yiye yiye bir taraftan acıyorum eşeğe, biraz gittim komşunun eşeğin sahibinin oğlu geldi eşeği ona teslim ettim ama adam üstüne bindi eşeğin hiç acımıyor, sopayla bir taraftan vuruyor, eşeği koşturarak gitmeye başladı, bana sen de bin diyor ama ben eşeğe acıyorum yine neyse akşam olddu yattım yaylada ilk defa hayatımda eşeğe binmişim ya, bacak aralarımı ağrıtmış eşek, semer falan yok ya çıplak bindim, yataktayken eşek üstündeyim zannediiyorrum hep, ayaklarım havada gibi bir zaman uykum gelmedi............ hiç unutmuyorum,Araba olsaydı zaten eşşeğe gerek kalmazdı
Çok uzun süre once
Yayladayız ...
halam bizim eşek şu tarafa gitti sen De üstten git onu çevir gelsin diye seslendi uzaktan dere yatagiydi
o biçim akar su ....
karşıya geçme şansı yok essegin
ama daha sonra olacakları bilseydi belki o suda yaşamak için şansını denerdi ..
bende koşarak gittim
eşşeğe kavuştum
ama epey yukarıdayım aşağı inme şansım yok ancak sesle önüne taş atarak cevire bilirdim ..
1.2.3.4.5.6 derken salladigim taşları baktım tınlamıyor
dedim ulan eşşek sen dur
iyi bir taş seçtim yus yuvarlak misket gibi
o yaşta gücümün yeteceği uzağa firlatacagim büyüklükte
taşı essegin tam boynuna denk getirdim can damarı dedigimiz bir kısma denk geldi ...
eşşek sen dön dön dön... pat yere düş ...
köy yerinde o eşşek Bmw yerine geçer
onca sütü kim taşıyacak köye kadar bekle bekle eşşek kalkmadı bende aklıma bir plan kurup koyun sağılan yere gitim
halam seslendi la nerde PAKIZER
Dedim pakizerin önüne taş attım döndü bu tarafa geldi bende geldim hala
eee... yok dedi ...
halamın kocası dedi ben suna bi bakayım
gitti yarim saat sonra bende o tarafı dikizliyorum bu arada baktım
halamın kocası essegin semerini atmış sırtına geliyor saklandım uzaktan seyretmesi güzel oluyor hararetli hararetli birşeyler konuşuyorlar sonrası malum
eşşek mefta ama hiç aklından çıkmıyor nasuz kendini bana zorla öldürttü
Boşuna dememisler eşşek dayaktan anlargeçmiş olsun diyelim ustam, @Kamhi Leonard benim de eşşekle bir hikayem var ama benimki farklı, beni de yayla da komşunun eşşek kayboldu komşunun hanımı gönderdi git bulabilirsen getir oğlum dedi, bizim de eşeğimiz falan yok , ilk defa eşekle uğraşacağım, ben de gittim belki yalan olmasın 4-5 km. yürüdüm eşeği buldum, sene 1980 ortaokul 2. sınıfta okuyordum, gittim eşek bir dişi eşek bulmuş ayrılması mümkün değil, yaa dişi eşeşk çiftleşme zamanı değil ardında sıpası da var, vermek istemiyor, ama bu komşunun erkek eşeği ha bire hayvanın üzerine atlıyor eşleşmek istiyor, bu şekilde dişi hayvan tekme vura vura bizim komşunun eşeğinin ağzı dudakları param parça olmuş kanıyor ama vazgeçmiyor, ölümüne atlıyor, gittim eşeği bağladım iple ama çekerim gelmez, ardına düşerim gitmez, gücüm de yetmiyor hayvan a, neyse rampa aşağı eşekle cebelleşerek ovaya düzyola indirdim, ordabiir amca rast geldi eşşek gitmiyor, dediki, gel dedi sana biir iyilik yapayım, eşeğe bağladığım ipi eşeğe çift taraflı yular yaptı ve herhalde ağzına da geçirdi yuları, sonra üstüne bin dedi, gönnnnülsüz de olsa eşeğe bindim ama eşek geri gitmek için hayatını atıyor hem yorulmuş, tekme yiye yiye bir taraftan acıyorum eşeğe, biraz gittim komşunun eşeğin sahibinin oğlu geldi eşeği ona teslim ettim ama adam üstüne bindi eşeğin hiç acımıyor, sopayla bir taraftan vuruyor, eşeği koşturarak gitmeye başladı, bana sen de bin diyor ama ben eşeğe acıyorum yine neyse akşam olddu yattım yaylada ilk defa hayatımda eşeğe binmişim ya, bacak aralarımı ağrıtmış eşek, semer falan yok ya çıplak bindim, yataktayken eşek üstündeyim zannediiyorrum hep, ayaklarım havada gibi bir zaman uykum gelmedi............ hiç unutmuyorum,
Valla ne yapsa sasirmam bu saatten sonraYasa cikmaz İnsallah essege binmek icin ozel src belgesi cikarmak