Dedektorburada Banner Mobile

Koltuk doğalmı

Dedektorburada Banner Mobile

28karayel28

Moderatör
Moderatör
Koltuk bence değildir, doğal bana göre fakat taşın genelinde timsah şeklini benimseten resim açısı bir görüntü oluşmuş ilk bakışta ona benzettim su kenarında oluşu şüphe de oluşturmadı değil, fakat resim açısı yanıltıcı olabilir siz yine de baktığı istikamet lerde bir gezinti veya dedektör yoklaması yapın taşın kendiside dahil.

alidemir78

Yeni Üye
Karşısında mağaralar var 3-4 tane bazısı baya büyük ama ileri gitmiyor çok 4_5 metre

CRACKER

Yeni Üye
mağaraları sanırım incelediniz.Ben olsam içerde dedektör le bir bakardım.şansına artık.illa olacak diye bişey yok ama kafanda soru işareti kalmaz.hatta dedektörü duvarları bile tarardım yani.(y)

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Ustam ilk bakınca biraz timsahı andırsa bile benim dikkatimi bu kısım çekti.. bu gözlerin baktığı yeri görelim 1 gözü kapalı 1 gözü açık resmedilmiş her 2 gözün baktığı yönlerde önemli varsa resimleri oraları da görelim.. bu kayanın kendisini de kontrol et ..varsa üzerinde dikkat çekici iz işaret onlari da fotograflandir görelim..rast gelsin
Screenshot_20250220_224432_Chrome.jpg

carsambali

Bilgili Üye
İşarete ilk baktığında neyse odur,benzetmeye çalışmanın önü herzaman açıktır.Ana kayalarda işçilik görülürse araştırma ozaman yapılır.Bölge,mekan,geçmişe dair izler vs tamamını baz alarak hareket etmek daha az yorucu daha az maddi kayıp daha az hüsran...Saygılar

alidemir78

Yeni Üye
İş ve hava şartlarından dolayı ilgilenemedim dediklerinize bakacağım teşeklürler

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Koltuk bence değildir, doğal bana göre fakat taşın genelinde timsah şeklini benimseten resim açısı bir görüntü oluşmuş ilk bakışta ona benzettim su kenarında oluşu şüphe de oluşturmadı değil, fakat resim açısı yanıltıcı olabilir siz yine de baktığı istikamet lerde bir gezinti veya dedektör yoklaması yapın taşın kendiside dahil.
Kesinlikle doğru dersiniz bu bir timsah