akıltopağı
Operatör
Konu açmaya ızırap eder oldum açılmış konuları işlemek tek seçenek..bilmemek ayıp değil ogrenmemek ayıp der atalarımız..
Ve ihtiyaç duyduğum ince bilgileri öğreninceye kadar bu foruma çöreklendim.bilginiz olsun?Konu açmaya ızırap eder oldum açılmış konuları işlemek tek seçenek..bilmemek ayıp değil ogrenmemek ayıp der atalarımız..
.Ve ihtiyaç duyduğum ince bilgileri öğreninceye kadar bu foruma çöreklendim.bilginiz olsun?
Bilgi tazelemek iyidirKonu açmaya ızırap eder oldum açılmış konuları işlemek tek seçenek..bilmemek ayıp değil ogrenmemek ayıp der atalarımız..
On konudan, yüz kelimeden bir kelime ogrensek bir senede bir bir sayfa eder iyi bir miktar bence.gözle görülmeyen defineye vardır diyemeyiz.hepimiz.usta..
İnce bilgi vereyim .... işte burada define vardır...dediğin yerde define yoktur ...
Karate yi nasıl öğrenirsin, dayak yiye yiye. Bi bakmışsın herkesi döver olmuşsun. Bilgiyi de usanmadan, bıkmadan, kızıp küsmeden zorla alacaksın. Ustalar bildiğini saklamaz ama öğrencinin görüş açısı o yetkinliğe ulaşmalı ki başarı gelsin. Okumaya, dağ taş gezip gözlem yapıp analiz etmeye devamVe ihtiyaç duyduğum ince bilgileri öğreninceye kadar bu foruma çöreklendim.bilginiz olsun?