Konumuz su

Cılgınavci

Yeni Üye
Ustalar oncelikle hepinize tavsiyeleri icin tesekkur ediyorum suyun isminin ne oldugunu bilmiyorum hocanin demesi suyla cember alinması bizim mekanda daha rahat calisma yapmamiza yarcimci olucakmis bide hocanın gorusmesinden söyledigi icki icilip gidilicek mekana cinlerde bizi eslik edicek ickili ickili hep beraber kazıp alicaz malı yani demesi bu cinlerde yardim edicek bize kazi alaninda.
Yani benim dusuncem bastan herseyi konusup suyu almaya ben gitsem isim vermeden alsam hocanin haberi olmadan diyorum yani en azindan ordaki insanlarla konusup arastirsam ama tabi sizin söylediklerinizide degerlendiricem

Baykuş23

Yeni Üye
Arkadaşım bu hoca nerede bu suyun özelliği ne suyu aldıgın yerin etrafında bu sudan nasıl bahsediliyor. Bunları bi acıga kavuştur. Sonra dunyada su sıkıntısı olan ülkelerde suyun litre fiyatı ne onu ögren mantıgını calıştır türkiyenin her yerinden su fişkirirken neden sadece istanbul ve mardinde var onu düşün kendin karar ver. 3 harfliler var kuranı kerimde anlatılmış bul oku. En sonunda şunu düşün malı buldugu kişide arkadaşı bu tezgahın bi parcasımı. 10 bin tl diyorsun o suya o kadar para vericeğine 10 gAribanın karnını doyur hayır duası al derim

Turko

Uzman
Ne güzel tezgah su satmak için . Inanmayin böyle şeylere.

Muhammet2552

Yeni Üye
Gelde inan böyle tezgaha çok maharetli bir hoca ama nedense gidip kendi define bulmak yerine başkalarına yardımcı oluyor
MAŞALLAH çokta yardımsever