Dedektorburada Banner Mobile

Konunun defineyle alakası yok ama yardımlarınızı acil bekliyorum

sprtcs

Member
Allahım şafi ismiyle acil şifalar versin inşallah

OsiriS

Moderatör
Moderatör
Anladigim kadariyla musallat olayi olusmus.enistenizle gorusmeniz lazim oncelikle mesela bizim meslekle alakali baglantilari varmi kovaliyormu.böyle bisey yoksa eger yengenizle gorusmeniz lazim.sunu anlatmaya calisiyorum olayin kaynagina inip sebebi bulmak.once nedeni bulunursa olay cabuk aydinlanir.bu isin ehli ve ilim sahibi hoca yardimiyla Allah in izniyle kurutulusa kavusulur...yaradilanlarin en ustunu insa oldugundan bic bir korkunuz olmasin insalllah.

zephyrus

Member
Geçmiş olsun kardeşim. Memleket neresi bilmiyorum ama hataya yakinsan burada sağlam hocalarımız var. Tabi şayet durum cin musallatimu degilmi onu anlamak lazim, yengenin soylediklerine gore degerlendirme yapmak cok dogru olmaz. Abin hicmi çıkmamış yukari yengen yukaridayken yani. Bu bir hafta abini hicmi rahatsiz etmemişler?
Baska ihtimallerde var hocam. Yengeniz abinizine nasil geldiklerini anlattimi. Ne konuştuklarını ve ne yaptiklarini anlattimi. Anlattiysa baska anlatmadiysa baska. Siz en iyisi once bir psikolog a gidin. Sonrasinda Yengeniz sifa bulmazsa. Hocalarimiza danışıriz yardimci oluruz.

orcun

Member
Geçmiş olsun Esperado Allah şifa versin.

Psikoloğa gitmeyi düşündünüz mü hiç?