Mal bulanındır
BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Olur ya bayramda buraya yakın gitcekk vardır orda tanıdığı olan vardır bellimi olur belki danaya girecek nasibi çıkar..
Ustam bende baktım evet köy o köy ama kordinatları bire bir tutmuyor işaretlediğin yerleEkli dosyayı görüntüle 206379
muş yazla yazarsan earta buraya götürü seni kırmızı işaretlediği yeri veriyor... belki ufaktefekkayma olur
Bende bu bulgenin insaniyim. Size anlatilan gibi degil ustam. On yargi olusmamasi adina cevap verdim. Butun halklarda nasilsa bu bolgelerdede aynidir, bir derece iyi yada kotu.Evet aynen dinelenip dinlenip bayiltana kadar dövüp sonra ayiltip gene dövüyolarmış..o yüzden akraban eşin dostun yoksa o bölgelerde iş yapmak imkamsız dedim
Sapma veya ufak-tefek kayma gösterebilir olur okadar navigasyondan bakarsan daha başka cep telefonunun navigasyonundan bakarsan başka verebklirUstam bende baktım evet köy o köy ama kordinatları bire bir tutmuyor işaretlediğin yerle
Ekli dosyayı görüntüle 206376Ekli dosyayı görüntüle 206377bunlarda o dönemin zenginleri listesi adı geçen yapılarda ar-ge yapılabilir
orası nere dediğin yer öyle zenginki sadece köylerin olduğu alanlardan araba ile geçsen 10’larca nokta görüp iç çekip çıkarsın. O 80-90 m’lik tümülüslerden bahsetmiyorum bile@uçmuş ustam valla haklisin.mus diyince ilk once orasi nere dedim kendi kendime.sonra bana cok uzak oldugunu hatirladim.once burdaki islerimizi bi halledelimde sonrasi sonraya kalsin...tanidik arkadaslarim var hatta bugun bile bayagi muhabbet ettik o ilimizin bile adi gecti neler anlatildi neler oralarda tanidigin akraban yoksa asla ve asla iş yapamazsin ben o şekil anladim