Koronavirus Turkiye il ilce köy yayilim durumu

jeolog

Uzman
Haritada ulkemiz sinirlari icerisinde yer alan tum yerlesim alanlarina ait koronavirus bulunma risk durumlari (geometrik bir sekil olmadan boyama) (sol alttaki maviden kirmiziya giden cizelge) ve su ana kadar haritaya islenmis resmi vakalarin yerleri yuvarlak geometrik sekilli ve renk kodu yesil mor mavi ve kirmizi (sol alt ust aciklamali).
Tam guncel degil her 2-3 gunde (simdilik) guncelleniyor ve en kisa zamanda tam haritayi gorecegiz.
Ölenlere Allahtan rahmet dilerim mekanlari cennet olsun. Hastalarimiza Allahtan acil sifa vermesini dilerim. Saglikli olanlara da kurallara uymalarini dikerim. Uymak istemeyenlere de Allahim akil fikir versin.

Sayfanin acilmasi zaman aliyor sabredip bekleyin.

TÜRKİYE VAKA HARITASI

Resmi olmayan bir veri oldugu icin Linki kaldirdim. Kusuruma bakmayin.

Son düzenleme:

The Thing

C*
Süper Moderatör
Rabbim ölenlere rahmet, hasta kullarına şifalar eylesin.
Teşekkürler ustam, umarım en kısa zamanda haritayı tertemiz görürüz.

matrax33

Aktif Üye
verilerin kaynağı nedir? Nerden alıp bu haritaya işliyorlar ? Resmi olarak kimin nerde hasta olduğu açıklanmıyor.

bilalkoc

Yeni Üye

jeolog

Uzman
Merhaba, bir yanlışı düzeltmek için yazıyorum. Siteyi ben hazırladım, yani bakanlık projesi değil.

İl İl koronavirüs haritası... Hangi ilde kaç vaka var? İllerdeki vaka dağılımı 7 Nisan...

linkte yer alan haberde de verilmiş olan görsel bilgileri işleyerek haritayı oluşturdum.

Bakanlık projesi değil ama resmi veriler kullanılarak oluşturuldu.
Sağlik bakanligi diye isminizin yanina eklemissiniz, oraya freelancer yazmaniz gerekiyordu. Calisma basarili ama resmi olmadigi icin linki kaldiriyorum.