deli firat
DOĞACI
Güzel çay demlenir burda ama biraz yakın çekim foto lazım
kamera kafayı yedi bayram abi köyden Galipte bi yaptıramadım koyunlar yüzünden bazen kafasına göre çalışıyorYer uygun.
Netlestirmek icin yakin resimlerde gerek.
Uzaktan tosbag. Amma 5 cephe resmi lazim. Buraya yogunlas insallah. Uzerinde isaretler vardir. Es gecmeyin. Yonlerini de not alip resmin birinin uzerine yazin.
Baktigi istikametide 50-60 metreye kadar resimleyin ve arastirin.
Sol tarafinina da bakmayi ihmal etme.
Sanirim ayin yapilan, mezara bakilan bolum. Burayi da resimleyiniz.
Araziyi gezenin,kamera kafayı yedi bayram abi köyden Galipte bi yaptıramadım koyunlar yüzünden bazen kafasına göre çalışıyor
İyi güzel hos diyorsun da abi köyden çıkamıyoruz ki bakacak kimse yo koyunlaraAraziyi gezenin,
otomatik ayarlı yüksek pikselle
fotoğraf çeken, iyi kalitede FOTOĞRAF MAKİNASI olmalı.
Yemeyin içmeyin 1500-1800 lira aralığında bir makina alın kardaşım.kahkahakahkaha
Modaya uyup cep telefonuyla fotograf çekmeyin, zevksiz bir iş yahu..:244:
Allah cc yardımcınız olsun. Amin.İyi güzel hos diyorsun da abi köyden çıkamıyoruz ki bakacak kimse yo koyunlara
Sen urfa tarafindan koyunlari surebilsen.ne ekmek cikardi bee sana ustam..O gobeklitepe varya hani meshur...hah iste onun 10 km kare cevresin de ayni ondan 18 tane daha var...kesinbilgidir.bunlardan birinden biriki heykelcik cikarsan ihya olursunİyi güzel hos diyorsun da abi köyden çıkamıyoruz ki bakacak kimse yo koyunlara
Benim burdanda çıkar mi aga birşeyler telefon kamerasını yaptım inşallah bakalım neler çıkacak çeker atarım. BulursamKader25 hallettim kamerayı abi video izleyerek ögrendim Simi canavar gibiSen urfa tarafindan koyunlari surebilsen.ne ekmek cikardi bee sana ustam..O gobeklitepe varya hani meshur...hah iste onun 10 km kare cevresin de ayni ondan 18 tane daha var...kesinbilgidir.bunlardan birinden biriki heykelcik cikarsan ihya olursun