Kuyu çeşme yok üstad kayanın yanındaki eski bir ağaç diğerleri meyve aşağıda dere variki ağaç görünüyor üçüncü ağaç nerde bu ağaçların çevresinde kuyu çeşme veya kaynak varmı
Üstadım hafta sonu gidicem şuan yakın fotoları yokKardeş işaretledigim yerin yakın fotosu ve kayanın dört bir yandan fotoları varsa yükle bakalım Ekli dosyayı görüntüle 240220
Kayada herhangi bir boşluk tespit edemedimboşluk sesi veriyor mu bi bakarmısın
kardeşim sen ağaç yok diyorsun ben ben resimlerden üç meşe ağacını gördüm 5 inci resimde iki yakın meşe 4 resimde arabanın arkasında üçüncü meşe yakında üçgen tarla görünüyor derenin omega yaptığı yer dereden girişi var bu bölgede dede veya türbe muhakak var ermeni veya rumların sistemidir senin anlıcan bölge zengin meşenin dibindeki taşın işçiliği zordur derine gider bölgeyi iyi tanıman gerekiyor sistem anlatmayla bitmezKuyu çeşme yok üstad kayanın yanındaki eski bir ağaç diğerleri meyve aşağıda dere var
Üstad ağaçlar eski değil işaret versin genç ağaçlar evet üste üçgen bir tarla var bölge gerçekten çok zengin herkesin gözünün üstünde olduğu bir yer dede veya türbe yok bilinen hafta sonu yağış olmazsa dereden detaylı resim alacağımkardeşim sen ağaç yok diyorsun ben ben resimlerden üç meşe ağacını gördüm 5 inci resimde iki yakın meşe 4 resimde arabanın arkasında üçüncü meşe yakında üçgen tarla görünüyor derenin omega yaptığı yer dereden girişi var bu bölgede dede veya türbe muhakak var ermeni veya rumların sistemidir senin anlıcan bölge zengin meşenin dibindeki taşın işçiliği zordur derine gider bölgeyi iyi tanıman gerekiyor sistem anlatmayla bitmez
Eyvallah kardeşim zor olsada kepçe çalışma ihtimali var yeterki nokta atışı yapabilelimEkli dosyayı görüntüle 240317
Kurbağayla olcak işdeğil bu burda kalp var.Kalp tek olmaz suya yakınsın balığı bulacan alanda şifreleme var işin zor allah yar ve yardımcın olsun.
Değirmen yeri 500 - 600 mt. KadarDeğirmenlere ve köprüye mesafennekadar?