Kurbağanın karşısında, yerde ki kaya

orcun1

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Kurbağa figürünün baktığı yöndeki derenin (dere ile arası 10 metre) karşında yere sıfır bir Kayaç yapı gözüme çarptı ve sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim. Şimdiden teşekkür ederim ve iyi bayramlar dilerim.

Ekli dosyalar

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Ustam kurbağa benzemiyor ama siz yinede bu çözümü değerlendirin .
Mendres üstadımız yazmıştı.

Kurbağa parası kurbağa sıçrama mesafesindedir, yoksa suya inin kurbağanın güneşlendiği kayaların altına bakın. kurbağanın gözü varsa para buluduğu kayanın altında olabilir. dikkat edin her kurbağanın yanında akar su vardır paranın suyla alakalı olduğunu unutmayın.

Kurbağa oyma yada kabartma ise dereye inmeniz gereklidir, kurbağa kayanın kendisi ise bu kayanın altına bakılır.

Kurbağa eski dinlerin bir çoğunda yer almış totem hayvanıdır. önce ton ton balığı şeklinde dünyaya gelen kurbağa sonra evrim değişerek kurbağa şeklini alır. buda değişimin var olduğu inancı oluşturur.

orcun1

Yeni Üye
Ustam kurbağa benzemiyor ama siz yinede bu çözümü değerlendirin .
Mendres üstadımız yazmıştı.

Kurbağa parası kurbağa sıçrama mesafesindedir, yoksa suya inin kurbağanın güneşlendiği kayaların altına bakın. kurbağanın gözü varsa para buluduğu kayanın altında olabilir. dikkat edin her kurbağanın yanında akar su vardır paranın suyla alakalı olduğunu unutmayın.

Kurbağa oyma yada kabartma ise dereye inmeniz gereklidir, kurbağa kayanın kendisi ise bu kayanın altına bakılır.

Kurbağa eski dinlerin bir çoğunda yer almış totem hayvanıdır. önce ton ton balığı şeklinde dünyaya gelen kurbağa sonra evrim değişerek kurbağa şeklini alır. buda değişimin var olduğu inancı oluşturur.
Bilgiler için teşekkür ederim ustam. Peki bu kurbağa olabilir mi sizce.

Ekli dosyalar

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Ustam her iki gözü varmı?.
Yazdım yaziya uyuyorsa değerlendir

orcun1

Yeni Üye
Ustam her iki gözü varmı?.
Yazdım yaziya uyuyorsa değerlendir
Son gonderdigimde sadece görünen gözü var ustam. İlk gonderdigimde de sağ tarafında gözü var. İlk gönderdiğimin altına biraz çalıştık kayaç toprak yapısı değişti. Renk kırmızıya çaldı. İlk gönderdiğimin göze benzettigim yeri ve çalıştığımız yerinde fotoğraflarını ekleyeyim. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Görmek istediğimi göremedim .
Altında bir şey aramayın Allah muhafaza .
Hemen çevresinde boşluk bakın boşluğu bulursanız aradığınızı bulmuşsunuz demek