Dedektorburada Banner Mobile

kurt başı

Dedektorburada Banner Mobile

Babacan2434

Yeni Üye
Ben yine sözümdeyim burda kurt falan yok ayrıca işaretler kurt falan haikat yerinde böyle değil zaten. Sana tavsiyem araziye çıkarken benzetme yapma bu budur şuda şudur denilecek şeyler görmemiş emin olmamış resimleme. Bu işler okadar benzetmeyle olacak iş değil. Hiç bir kurt benziyor la olmaz. Bilesin.
ustam tavsiyen için sağol.haklı olabilirsin.Fakat bu resme bakarken 9 yaşındaki oğluma gösterdim baba burda bir kurt mu tilkimi taşa sarılmış yatıyor dedi.o dedikten sonra acaba demeye başladım.Yani dediğinizde haklısınızdır yanlış anlaşılmasın belkide ben oğluma yönlendirme yaptım farketmeden.Ama her bakışta gözleri ağzı kafasını net görüyorum.Belkide psikolojik bir şartlanma olabilir..

james

Aktif Üye
Ben yine sözümdeyim burda kurt falan yok ayrıca işaretler kurt falan haikat yerinde böyle değil zaten. Sana tavsiyem araziye çıkarken benzetme yapma bu budur şuda şudur denilecek şeyler görmemiş emin olmamış resimleme. Bu işler okadar benzetmeyle olacak iş değil. Hiç bir kurt benziyor la olmaz. Bilesin.
Bencede burada hiçbirşey yok. Ustaların çizdiklerine de şaşırdım...

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
kurt falan yok burada gördüğüm kadarıyla ama ıslatılıp fotoğraflanması önemli olabilir eğer ıslak haliyle belirgin bir işaret yok ise burayla uğraşmayın derim

BayKuSs

Kader Yakışanı Yaşatsın.
Moderatör
Benzetmeye çalışıyorum yine benzetemiyorum :)

Bilidiğimiz taş yani :)

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Bencede burada hiçbirşey yok. Ustaların çizdiklerine de şaşırdım...
Kardeş sen belliki çok biliyorsun. Çok bilen çok yanılır. Ustaların yada üyelerin kim olursa olsun fikirlerine takılma lütfen, varsa fikrin kırıcı olmadan yorumunu yap desteğini sağla. Yada bence hiçbirsey yok de geç. 🙂 Bak farklı bir konuda bir arkadaşla kendini övüp yönetici kadroyu birşey bilmemekle ilgili eleştirmişsin. Bu usluplara hiç gerek yok. Ayrıca yeni gelmişsin hoş geldin Sefa getirdin. Konulara ilmini ve tecrübeni yansıtmani bekliyorum.

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Ee ne duruyorsun helva yapsana 😀 Kolay gelsin kardeşim.
Bak güzel kardeşim başı arkaya dönük olan bir hayvan betimlemesi, baktığı yerde kayada ayna var. Arkadaşlar bu aynayı göremedikleri için. Boş yada doğal diyorlar. Görüşlerine saygı duyuyorum. Sen benim sana verdiğim yere bir makine tut yada tuttur. Sonucu da burda gel yaz... Karşısında şu olucak dediğim şeye de cevap ver lütfen....

Babacan2434

Yeni Üye
Bak güzel kardeşim başı arkaya dönük olan bir hayvan betimlemesi, baktığı yerde kayada ayna var. Arkadaşlar bu aynayı göremedikleri için. Boş yada doğal diyorlar. Görüşlerine saygı duyuyorum. Sen benim sana verdiğim yere bir makine tut yada tuttur. Sonucu da burda gel yaz... Karşısında şu olucak dediğim şeye de cevap ver lütfen....
değerli ustam dediklerin benim için değerli kim ne derse de saygı duyarım.Ben ordaki kutsal canlıyı görüyorum sizde güzel yorum yaptınız yok deselerde var bence.Kim yorum yapıyorsa iyi niyetinden yapıyordur.Şuan memleketten geldiğim için oraya gittme şansım daha yok maalesef.Taşın hemen yanındaki taşın görselini ve uzaktan alan fotosu arşivden bulabildim.Belki katkısı olur diye.Fakat mutlaka birisinden o alanın fotolarını isteyeceğim.Köyden uzak olduğu için kimsede gidemiyor oraya.

Ekli dosyalar

Babacan2434

Yeni Üye
Benzetmeye çalışıyorum yine benzetemiyorum :)

Bilidiğimiz taş yani :)
ustam ben ilk bu taşı gördüğümde kanım kaynadı dedim sende bişey var ama ne.Bi baktım ben gördüm.Bakış açısı diyelim .Fotoyu gördüğüm görseli sadeleştirmeye çalıştım.

Ekli dosyalar