Kamhi Leonard
PiSaGoR
Yatmistir 1 ay yatar artık o :200:@Mal bulanındır usta sen ne dersin bu olaya
Yatmistir 1 ay yatar artık o :200:@Mal bulanındır usta sen ne dersin bu olaya
Kamhi Leonard suan vanda yasayan aslen rakkali olan bi seyh var ilmi iyi derler istersen soralimOda arayistaydi o zamanlar temkini yapacak kişiyi bulamadı ben ona kurduda hazırladım ama ayını tamamlayacak kişiyi bulamadık![]()
yazdim kardes gerekeni ..tehlikeli suda yuzmemek gerekirMal bulanındır usta sen ne dersin bu olaya
Kamhi Leonard birde uyudu diyorsun ustam icin tarifini bile yazmis ustam....Tehlikeli sularda yuzuyon......Alsana can yelegi..1 Dişi kurt derisi alır ve pazar günü oruçlu olursun derının bir yüzüne yasinin vefk ini derinin öteki yüzüne hızır ıle ılyas a.s vefk ini yazarsın bu vefklerin her köşesine 4 büyük meleğin adı yazılır ve sonra üzerine 41 yasin okursun
kadın için erkek kurt derisi erkek için dişi kurt derisi bunlar 7 güvercin kanı beyaz olacak misk,gülyagı,iğde,safranla yazılacak ve yazdıktan sonra tütsü ile tütsülersin vallahi de billahi de denenmiştir gaflet olunmaya tak üstüne bak bakalım neler oluyor gözünle gör inanamayacaksın
2: Eger 41 yasın her gün 1 hafta olmak üzere okunur deriye üfleniirse ve her akşam ay a bırakılır ayı görecek şekilde sabah ezanı okunmadan alınılır yeşil İpek beze sarılır ve her gece böyle yapılır 8 günü 7 kat muşammaya sarılır üstüne alınırsa gözlerine inanamıyacaksın
Not: İlk gün boy abdesti alınıcak ve hacet namazı kılınacak oruçlu olunacak kokulu şeyler sarımsak, soğan,ve et,tavuk, balık yoğurt peynir,tereyağ v.s yenmiyecek.süt içilmeyecek. riyazetli olunacak..
ustam bence diskalifiye et konuyu istismara acik bilincsiz insanlara cok zarar verirfenemeye kalkan olur vebal almayalim..devam dersen...havas gizli ilmler den dokturmeye baslariz ..durduk yerde paket olmayalim..kahkaha
Bu büyü deyil efsun lakin rutueller büyüye kaçan bir iki bölüm var ama nihayetinde ayetler üzerinde yapılıyorÇooook tehlikeli bir iştir mazallah insan imanını hemen şeytana kaptırır hiç tavsiye etmem hayretini bu işi yaparlar .
Hayır için büyü olmaz olamazda yinede sen bilirsin
Ordaki safsatanlardanmi alıntı yapıyorsun :72:ustam bence diskalifiye et konuyu istismara acik bilincsiz insanlara cok zarar verirfenemeye kalkan olur vebal almayalim..devam dersen...havas gizli ilmler den dokturmeye baslariz ..durduk yerde paket olmayalim..kahkaha