Dedektorburada Banner Mobile

Kurt büyüsü (tılsımı)

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Keskingöz

Tüm Yorumlarım, Resmi Kazılar İçin Geçerlidir.
Süper Moderatör
@Kamhi Leonard detayını bilmemekle beraber, karıştırıyor da olabilirim ama aklımda kalan,
dişi olanının cinsel organını alıp -ki burda kurdu katletme canına kıyma var- üzerine okunacaklar ile beraber ilgili ritüel yapılıp devam edilir.
kilit nokta organı ve okunup yapılacak ritüeli.
fakat ben bunu tavsiye etmiyorum.
biliyorum ki hafife alacaksın ama Muhyiddin İbni Arabinin öğretilerini takip edip kilitleri açacak zikirler ile çevirir isen açılmayacak kapı yoktur Allah’ın izni ile.
yine en iyisini Allah (c.c.) bilir.

Son düzenleme:
Şüphesiz tevekkul allahtan
Hayirli amaçlar için şüphesiz
Şayet olurda nefsimden ödün verir isem
Allah o an emanetini alsın derim her zaman
Ve bunu her zaman söylerim kendime
Büyü Allah c. C haram kılınmıştır.. Hiç bir hayrı yok.. İmanını kaybetmiş kişiler büyüye uğraşır

....Tehlikeli sularda yuzuyon......Alsana can yelegi..1 Dişi kurt derisi alır ve pazar günü oruçlu olursun derının bir yüzüne yasinin vefk ini derinin öteki yüzüne hızır ıle ılyas a.s vefk ini yazarsın bu vefklerin her köşesine 4 büyük meleğin adı yazılır ve sonra üzerine 41 yasin okursun

kadın için erkek kurt derisi erkek için dişi kurt derisi bunlar 7 güvercin kanı beyaz olacak misk,gülyagı,iğde,safranla yazılacak ve yazdıktan sonra tütsü ile tütsülersin vallahi de billahi de denenmiştir gaflet olunmaya tak üstüne bak bakalım neler oluyor gözünle gör inanamayacaksın

2: Eger 41 yasın her gün 1 hafta olmak üzere okunur deriye üfleniirse ve her akşam ay a bırakılır ayı görecek şekilde sabah ezanı okunmadan alınılır yeşil İpek beze sarılır ve her gece böyle yapılır 8 günü 7 kat muşammaya sarılır üstüne alınırsa gözlerine inanamıyacaksın

Not: İlk gün boy abdesti alınıcak ve hacet namazı kılınacak oruçlu olunacak kokulu şeyler sarımsak, soğan,ve et,tavuk, balık yoğurt peynir,tereyağ v.s yenmiyecek.süt içilmeyecek. riyazetli olunacak..
Peki ne işe yarıyacak gökten altınmı yağacak

Çooook tehlikeli bir iştir mazallah insan imanını hemen şeytana kaptırır hiç tavsiye etmem hayretini bu işi yaparlar .
Hayır için büyü olmaz olamazda yinede sen bilirsin
Bende diyorum büyüye kulak verenler e muhattaba almam, dinen lanetlenmiş tir uymamak lazım butür muhabbetlere kaderde nevarsa o dur

Son düzenleme:
Buradan değerli site yönetimine sesleniyorum böyle Allah kadere karşıgelen konuların derhal kapatılması gerekiyor, ve uyarılması

sef_er

Operatör
Kamhi Leonard ustam niye ogrenmek istediniz, bence ogrenilebilir, ama tilsimi yapmak gunah degilmi? Birde büyü yapana Allah'ın laneti varki Allah korusun

Son düzenleme:

Keskingöz

Tüm Yorumlarım, Resmi Kazılar İçin Geçerlidir.
Süper Moderatör
....Tehlikeli sularda yuzuyon......Alsana can yelegi..1 Dişi kurt derisi alır ve pazar günü oruçlu olursun derının bir yüzüne yasinin vefk ini derinin öteki yüzüne hızır ıle ılyas a.s vefk ini yazarsın bu vefklerin her köşesine 4 büyük meleğin adı yazılır ve sonra üzerine 41 yasin okursun

kadın için erkek kurt derisi erkek için dişi kurt derisi bunlar 7 güvercin kanı beyaz olacak misk,gülyagı,iğde,safranla yazılacak ve yazdıktan sonra tütsü ile tütsülersin vallahi de billahi de denenmiştir gaflet olunmaya tak üstüne bak bakalım neler oluyor gözünle gör inanamayacaksın

2: Eger 41 yasın her gün 1 hafta olmak üzere okunur deriye üfleniirse ve her akşam ay a bırakılır ayı görecek şekilde sabah ezanı okunmadan alınılır yeşil İpek beze sarılır ve her gece böyle yapılır 8 günü 7 kat muşammaya sarılır üstüne alınırsa gözlerine inanamıyacaksın

Not: İlk gün boy abdesti alınıcak ve hacet namazı kılınacak oruçlu olunacak kokulu şeyler sarımsak, soğan,ve et,tavuk, balık yoğurt peynir,tereyağ v.s yenmiyecek.süt içilmeyecek. riyazetli olunacak..
Güzel ustam döktürmüş yine.
hele bir tarat bakalım dişi kurt cinsel organından hangi tılsım yapılıyordu : )) benim aklımda o kalmış. Onu yaptığın vakit bir çok kilitli nokta açılıyormuş sözde :))

Kamhi Leonard

PiSaGoR
Buradan değerli site yönetimine sesleniyorum böyle Allah kadere karşıgelen konuların derhal kapatılması gerekiyor, ve uyarılması
demirdaginkurdu neyin kafasını yaşıyorsun?
Allah kadere karşı geldimde bunun farkında olan bir tek dini bütün muslu alim senmisin fetvayı pıcak sırtıyla kesip attın kendi şeriatını yaptin ?

Horasanda kilim dokunduğunu duymuşsun
Tellal tutup 7 düvele ilan etmissin
Ama halının enine mi ?
Boyunami oruldugunu soranlara verecek cevabin olmadığından FAR tutulmuş tavşan gibi afallamışsın ...!!!

Bilmiyorsan soracaksın ...!
O konu başlığındaki (tılsımı) kasıtlı yazdım :)
Git sor soruştur sana özel yazıyorum bak bunu
Tılsım demicem EFSUNU kimler yapar
Ondan sonra gel burda beni tasa tut
Yüz yüze gelsek sana dinle ilgi 1 tek soru sorarım afallar kalırsın ama sen bana ıstediğin kadar sorabilirsin
Ne avzu billah ben senin gibi gafil davranmam
Karşımdaki munafikta olsa ejnebilikle yargılamam
Herkeste bilirki dinimizcede haram
Kafire bile kadir demek
Şimdi yonetimdekiler seni duymamıştır birde ben sesleneyim yönetim......!!!
Sizinde haddinize deyil ama bir gelin bakın bakalim burda meumluk kimde ? mayhem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...