F571571
Bilgili Üye
İlk fotografı çekerken sırtınızın hizasındaki kayalığı fotograflayın size yerini göstereyim.
Sevgili kardeşim öncelik ile öyle koltuk olmaz. Bu kurt ise daha öncede size bahsettim tüm kurt ve ayı gibi yılan gibi figürlerin yakınlarında illaki kalesi kilisesi şelalesi mağarası olur. Evet benim gördüklerimde hem kaleleri ve yakınlarında kiliseleri var idi. Tabiki medeniyetleri çok eskiye dayandığından bazı figürlerin işleri zordur. Lakin sizin şanslı bir yönünüz var bakın alttaki resimdeki bu oymalar tam mağaranın içinde tabanda ise onların olduğu yere iyi bir boşluk bakan çubukçu baksın. Bu oymaların olduğu mağara iyi incelenmeli.
Ekli dosyayı görüntüle 293746
Olabilir açıkda olabilir kapalıda. Lakin zaten sizde açık olup da için de oyma olanlar zaten mevcut.
Ustam kurdun olduğu yer çevresini çektim bi göz atsan sana zahmetHerşeyin başı, iyi niyet ve sabır.. Nasip vaktin gelmiştir belkide.
İnşallah öyle bir şey çıkarkomutan veya soylu birine ait kapalı yerde mezar odası ve ayrı yerde eşyaları olan bir oda var sanki
eğer işlem yapılmış bir taş ise aslan, boğa, kurt, köpek, kaplumbağa ve at felan mezar girişlerine veya çok yakın yerlere yapılıyo