akıltopağı
Operatör
Ekli dosyalar
-
5.6 MB Görüntüleme: 77
Çubuktan anlamam her yer kaya yarıkları çubuk işi zorBirde kapalı mağara yada oda bulman lazım çubukta iyisen sorun olmayacaktır
Sağol un cümlemizin nasibi hayırlısından olsunÇevrenizde iyi bir çubukçu ile hal edebilirsiniz yada sitede çubuklar ile ilgili bilgiler var işinize yapacağın dan eminim. Allah kolaylık versin nasibiniz bol olsun
Evet ustam sıralı oyma.çok eskiSevgili Ustam doğrusu ben öyle bir kurt figürü göremedim onu bir zahmet tam neresi olduğunu gösterebilir misin Bir de şu kayada işaretlediğim kayada ikinci bir resmini çektim onlar sıralı oyma mı bakar mısın
Sevgili Ustam bir mezarlık alanı burası. Bu yorumum kurt üzerinden değil o oymalar üzerindendir bu alan sadece burayla kısıtlı olmaz biraz daha geniş kapsamlı araştırma yapabilirsiniz bu Kayalık alan olduğu gibi elden geçirilmeli bence mezarlığın yerlerini belli edecek işaretler olmalı Sunak gibi tıraşlanmış Kayalar gibi yani herhangi bir işaretler onları bulmalısınız bunları Her gördüğüm yerden mutlaka önünden bir akarsu geçiyor idi bunu da biraz mesafeli de olsa bir akarsuyu var mıydıEvet ustam sıralı oyma.çok eski