akıltopağı
Operatör
Patika yol haç işaretinden devam eder yetmiş mtr sonra kurda gelir sola kıvrılıp çakıl yığılı yerde son bulur her taraf uçurum altı dere
Buradaki taşlar hepsi orjinal çakıl da aynı fakat her yer çakıl,burası en üst balkon gibi bir kayalık.altı dere az ilerde yamaçta şu gözü var.çakılda bir delik var oda orjinal,değirmene uygun bir yapısı var fakat daha çok tapınma yeri gibi bir yer az yamada dik bir kayalık var çökmüş deve gibi tepesinde bir oyma var,.Sevgili Ustam sizde hak verirsiniz bu resimlere göre çok söyleyecek şey bulamıyorum. Evet bu Kayalık alan mezar yapımı için uygun yerler o görülen taş yığınları da çok eskiye dayanmıyor zannedersem orada bayağı bir işlem olmuş.. tabi zaman bulabilirsiniz bu Kayalığı karşı cepheden olduğu gibi gösteren resimler çekiniz.. sonra biraz daha yakından kare kare bu kayaların yani o blok duvar kayaları resimleyiniz. Şayet bu kayılığın üstüne çıkılıyor ise üst kısımları da bir araştırınız derim Ama tabii çok dikkatli bir şekilde Benim sorduğum şeylere uyan bir yer burası
Yorumların için teşekkürler usta ,az daha dolaşayım fakat şu delik ikinci defa görüyorum ,.kahfe makinesinide unutmadım ,sizin nezaketiniz daim olsun saygılar...Sevgili Ustam kuş bakışı görüntüden anlaşıldığı gibi alan oldukça büyük. Yani arge genişletilmesi. Burada herbir babayiğit çubuk kullanamz. Zor yer. Burada araziye ve kayalardaki oynamaları yani el değmişmi doğala aykırı Olan her şeyi dikkate almak gerek. Bu kayalarda kapatılmış yerler olabilir çok mıcır var çünkü. O su gözesinin çevresinede iyi bak derim. Çevre geniş ALLAH kolaylık versin
Yorumların için teşekkürler usta ,az daha dolaşayım fakat şu delik ikinci defa görüyorum ,.kahfe makinesinide unutmadım ,sizin nezaketiniz daim olsun saygılar...
Evet eşkiya bölgesi tarihi Roma yolu yanından geçernet bi şey yok..ancak yer eşkiya bölgesi galiba...
Söz dedik,.baktım çıkacak öylece bıraktım az aşağılara indim biraz anlamsız olabilir ama halimden memnunum bin şükür herşeyin başı sağlık ustam mevlam iyilere uzun ömür versin.
Vallahi ben bilmem o zaman kahve makinesi ucızdu şimdi 5 katı ben hakkımı isterim arkadaşj senin canın sağ olsun. Sahi o kamera saldığınız yerden nasip çıktımı bari. .
Devemi ?daha çok binek hayvanına benzettim..katır ve ya deve..başı yukarı baktığına göre yerden yüksekçe bir bölgeye bakman gerekecek..