Buranın kale ile alakası yok bir kilise olmalı o kesin. Ve bu kilise bu eve en fazla 200 m uzaktadır. Yıkılmış toprak altında kalmış olabilir. Ev papaz evi net!..
Kardeş çeşme bozulmuş olabilir önemli olan sağında solunda arkasında herhangi bir işlem yapılmışmı benim dediğim manadaçeşme bozulmuş durumda maalesef
tünele daha önce girilmiş dedin ya ordan.ustam bu konudan mı bahsediyoruz yoksa baykuştan mı ?
doğru önemli olan çeşme değil.çeşmedeki zaten çoktan çakallar tarafından alınmış.şimdi önemli olan önü ve arkası bizim için.biz bunun peşindeyiz.çeşmenin arka tarafında suyun geldiği yönde tuzaklı parası var.bunu bulmaya çalışıyoruz.bilgin olsun.önündeki yalak ve taşlar bizim aradığımız.yinede sen bilirsinKardeş çeşme bozulmuş olabilir önemli olan sağında solunda arkasında herhangi bir işlem yapılmışmı benim dediğim manada
olabilir yaşlı bir teyze kale komutanlarından birinin evi demiş zamanında tabi papaz mı komutan mı bilemiyoruz etrafta kilise bulamadım yıkılıp gitmiştir muhtemelen ustamBuranın kale ile alakası yok bir kilise olmalı o kesin. Ve bu kilise bu eve en fazla 200 m uzaktadır. Yıkılmış toprak altında kalmış olabilir. Ev papaz evi net!..
inşallah bakalım sonuç ne olacakİşaret eve ecem türden değil bilgili birileri tarafından yapılmış Değerli tespiti ile çalışsan geniş alanda, kitap gibi değerli birşeleyler çıkar karşına inşallah..
bişeyler var ama kanatları gibi duruyorUstam kuşun altında yavrusu mu var ben mi yanlış görüyorum
o yapı tamamen bozulmuş çeşmenin kaynağı neresi onuda bulamıyoruz çok işlem görmüş maalesefKardeş çeşme bozulmuş olabilir önemli olan sağında solunda arkasında herhangi bir işlem yapılmışmı benim dediğim manada
bakcaz bizde artık nasipBir sürü sağlam yorum gelmiş varsa bakin artık. Taş başka yere ait değilse ne güzel.
yok ustam tandır açıldı engel çıktı burda tünel başlangıcı olarak tahmin ettiğim bi merdiven çıktı 3 basamaktan sonra üstü kapatıldı devam edilmeditünele daha önce girilmiş dedin ya ordan.
doğruyu söyleyen adam baş üstüne bişey demedim çeşmenin önü evin içi arkası eskiden nasıldı bilmiyorum ama olduğunu tahmin ettiğim yerde evin dış duvarı var mahalle içi olduğundan asıl kaynağını bulmak zor maalesef@deli ustamın dediğini sakın yanlış anlama.o doğruyu söyler hep.bizlerde yardımcı olmaya çalışıyoruz.inşallah başarırsın kardeşim.