mekansizdenizci
Member
Ustalar tecrubelerinizden feyz almak isterim selamlar hayırlı akşamlar
Üstadım bu kuyunun kilise ile bir baglantisi olduğunu düşünüyorum aşağı inip ilerlemek istiyorum , disariyi inşallah iki gün içinde çekip yükleyeceğim burayakardeş çevre resmi yüklemelisin, kuyu ve mağralar en tehlikeli işlerdir, ölüm tehlikesi olarak diyorum, bu işte uzman değilseniz, başka yerlerde arama yapın, eski kilise, değirmen çeşme şelale boyları, akarsu boylarında araştırmanızı yapın derim, kuyunun neyinden şüphelendiniz, başarılar dilerim
Mekansizdenizci kuyuya giripde mekaanin cennet olsun dedirtme akilli ol.cizdigin krokideki arazilerde tektek yapsan ekmeen cikar çorban kaynarÜstadım bu kuyunun kilise ile bir baglantisi olduğunu düşünüyorum aşağı inip ilerlemek istiyorum , disariyi inşallah iki gün içinde çekip yükleyeceğim buraya
Ustam Kuyuda su yok sanirim derinliği kaç metre ve korokideki hangi kuyu?Üstadım bu kuyunun kilise ile bir baglantisi olduğunu düşünüyorum aşağı inip ilerlemek istiyorum , disariyi inşallah iki gün içinde çekip yükleyeceğim buraya
Krokiye bakınca harabe olan bölümün hemen altında olan kuyu sol alt kuyuların hepsi 15 metre civarında ve su dibinde gibi çevrede eski lahit tarzı mezarlar küçük mezar ve taş yığını var mezara benzerUstam Kuyuda su yok sanirim derinliği kaç metre ve korokideki hangi kuyu?
Sayın ustam aynı şekilde şüphe duydum 20 metre mesafede ,,, kilise var deniyor yani kuyu ile kilise yigintisi arasında 15-20 metre hem oraları hemde o kuyuya inip ortasına kadar bir bakayım diyorum kilise tarafına gidiyor bağlantı olabilir diyorum ama inşallah bol şekilde resim atacağım abi teşekkür ederim ilgi alakana ,,,,Kuyu isi tehlikeli olur.
Mesafe ne kadar yakın bilemiyoruz ama krokiye göre sol alt köşede eski kilisenin dereye bakan ve yola bakan kesişim noktası kilise yönünden net görünüyorsa veya eski dönemde görünüyor idi ise o bölgede de bir ermeni bit yeniği işi olabilir. özellikle eski akan yeni akan dere farkı varsa şüphe daha da artar. Ayrıca araştırılmalı. Yakın Şelale benzeri sarlak vs. varsa kayda değer bi dolaşıniz kardeşim. Bol resim atmaya unutmayınız. Rastgele...
Kuyunun iki,, üç metre gerisinden kuyu etrafında boşluk ,tünel,oda tespit edersen uğraş, bulsanda çalışmak için kuyunun içerisine iskele kurman gerekecek.Krokiye bakınca harabe olan bölümün hemen altında olan kuyu sol alt kuyuların hepsi 15 metre civarında ve su dibinde gibi çevrede eski lahit tarzı mezarlar küçük mezar ve taş yığını var mezara benzer
Aynen ustam doğru diyorsun uğraşacağım biraz işçilik yoğun olacakKuyunun iki,, üç metre gerisinden kuyu etrafında boşluk ,tünel,oda tespit edersen uğraş, bulsanda çalışmak için kuyunun içerisine iskele kurman gerekecek.
Araziyi görsek derinlik konusunda yardımcı olabiliriz ama asıl mesele senin izinli kazı yapabileceğini aklımızın kesmesi.Aynen
Aynen ustam doğru diyorsun uğraşacağım biraz işçilik yoğun olacak