Gecenlerde bir supermod dediki sen bu buluntularin neviini cinsini kiymeli olanlara niye taktin diyye..cevaben bende kiymetli kazi arkeo calisma arastirma mevkilerini ogrenip sonhc raporlarini okuyorum kisisel gelisim icin.ancak altin kiymetli tas antik kitap tarzi objeleri rnvantere gecirmediklerini yanliz kemik comlek kirik kup seramik gozyasi kabi kandil objelerini yazdiklarini gordum..İçeriğe zerre takılmadım. Üstüne çıkan değerliler ve sikkeler cukka edilmiş 600 eser denildiğinde anlaşıldı.
yalnız başlık Harika olmuş
Gecenlerde bir supermod dediki sen bu buluntularin neviini cinsini kiymeli olanlara niye taktin diyye..cevaben bende kiymetli kazi arkeo calisma arastirma mevkilerini ogrenip sonhc raporlarini okuyorum kisisel gelisim icin.ancak altin kiymetli tas antik kitap tarzi objeleri rnvantere gecirmediklerini yanliz kemik comlek kirik kup seramik gozyasi kabi kandil objelerini yazdiklarini gordum..
Peki sana sorarim 6 donumluk arazi icinde 14 tane kaya odamezarda hicmi ziynet altin somaltin obje yakut zumrut kama tac bileklik kupe cikmaz...fakir mezari savunmasi yemez.cunku hicbir medeniyette yoksullara kayaoda mezar yapilmamis raporda baakir oldugu donem soygunu yemedigi imalari mevcut mezar yerlesim planlarinda
Üstadım Benimde şaşırdığım şey şu. Yaklaşık 2 aydın takip ediyorum neredeyse gergin burdayım az çok herşey hakkında bilgi edindim . Yer altı ve üstü ile ilgili bilgiye sahip kalender üstadlar var bu forum da ama 10 yıldır birine birşey denk gelmiyor . Çok ilginç çok şaşırıyorum buna . 12 yıldır bu işlerini koşturan abiler tanıyorum birine sadece bir boş mezara girmek nasip olmuş öteki abi ise 5 yılını arkelog la geçirmiş bırak mezara girmeyi yanından geçememiş . Başka arkelog doçent tanıyorum garibim oda çalmadığı maldan ceza alıyor 5 yıl uzaklaştırma oda ayrı bir tezatlık.Aşık Mahzuni bilmem ağlasam mı - YouTube
Heryerde okadar mal cikiyir ve mevcut haala garibanlik diz boyu ben buna kahroluyom iste
Doğru yerler ile doğru kişiler kesişemiyor demek ki.Üstadım Benimde şaşırdığım şey şu. Yaklaşık 2 aydın takip ediyorum neredeyse gergin burdayım az çok herşey hakkında bilgi edindim . Yer altı ve üstü ile ilgili bilgiye sahip kalender üstadlar var bu forum da ama 10 yıldır birine birşey denk gelmiyor . Çok ilginç çok şaşırıyorum buna . 12 yıldır bu işlerini koşturan abiler tanıyorum birine sadece bir boş mezara girmek nasip olmuş öteki abi ise 5 yılını arkelog la geçirmiş bırak mezara girmeyi yanından geçememiş . Başka arkelog doçent tanıyorum garibim oda çalmadığı maldan ceza alıyor 5 yıl uzaklaştırma oda ayrı bir tezatlık.
Gönlünüz neyi diler se o nasip olsun. AminDoğru yerler ile doğru kişiler kesişemiyor demek ki.
Elbet kombinasyon tamamlanır
Demek istedigini anladim elini goruyorum ve arttiriyorum.Üstadım Benimde şaşırdığım şey şu. Yaklaşık 2 aydın takip ediyorum neredeyse gergin burdayım az çok herşey hakkında bilgi edindim . Yer altı ve üstü ile ilgili bilgiye sahip kalender üstadlar var bu forum da ama 10 yıldır birine birşey denk gelmiyor . Çok ilginç çok şaşırıyorum buna . 12 yıldır bu işlerini koşturan abiler tanıyorum birine sadece bir boş mezara girmek nasip olmuş öteki abi ise 5 yılını arkelog la geçirmiş bırak mezara girmeyi yanından geçememiş . Başka arkelog doçent tanıyorum garibim oda çalmadığı maldan ceza alıyor 5 yıl uzaklaştırma oda ayrı bir tezatlık.
Sümme haşa? üstadım değindiğin konu çok dikkatimi çekti çok eski konulara baktım ve özellikle sen sürekli belirtirsin güzel kesin görsellerin geldiği konularda dediğin şu ( Buda forumda tarih olup gidecek ) eski konuların hepsinde buna rastladım. Ali abi almış alacağı bilgiyi Cengiz’e gitmiş. Bir not düşmek istiyorum . Bir önceki mesajda değindiğim konuyu abilere sorar ken özellikle belirtmiş tim yanlış anlaşılmasın diye burda değinemedim aklıma gelmedi.. asla ayıpladığım yadırgadığım bi konu değil işin ÖZÜ NASİP.. öncelikle bugün 5 tane taç bulim burada paylaşıp . Bunu buldum ustalar ederi nedir siye sormam gider eritirim kilo bazında satarım yoluma bakarım.. 1980 ile 1990 arası köyün meydanında kahve de koçun elemanları oturup günlük gelen gömülere fiyat verir ler di akşam da tezgahı kapatıp giderler di .. eğer öyle bir dönemde olacak sak gelin bizim köyü komple aşağı indirelim . İyonya şehri klophon kenti..Demek istedigini anladim elini goruyorum ve arttiriyorum.
Yani sen diyiinki burda bukadar adamsinuz paso ahkam kesiyonuz binumara yok hani kendiniz ne buldunuz diyin deemi.
Usta raconda buldugunu girdigini yaptigini anlatmak yoktur .
Hasat mevsimi gibi oturdugun yerde toplar gotururler .hadi bi yigit ciksinda desin kondisyonu bozuk sikke haricinde şunu buldum desin de görek
Nerden biliyorsun bulmadıklarını ? Biz her yaptığımız işi burada reklam verir gibi anlatiyormuyuz sanıyorsun sen ustam ? Emin ol istisnalar hariç bulanların burada rengi belli olmazÜstadım Benimde şaşırdığım şey şu. Yaklaşık 2 aydın takip ediyorum neredeyse gergin burdayım az çok herşey hakkında bilgi edindim . Yer altı ve üstü ile ilgili bilgiye sahip kalender üstadlar var bu forum da ama 10 yıldır birine birşey denk gelmiyor . Çok ilginç çok şaşırıyorum buna . 12 yıldır bu işlerini koşturan abiler tanıyorum birine sadece bir boş mezara girmek nasip olmuş öteki abi ise 5 yılını arkelog la geçirmiş bırak mezara girmeyi yanından geçememiş . Başka arkelog doçent tanıyorum garibim oda çalmadığı maldan ceza alıyor 5 yıl uzaklaştırma oda ayrı bir tezatlık.
Ornek sekil a 1..Al unuversitede ders diye okut @AVCILARNerden biliyorsun bulmadıklarını ? Biz her yaptığımız işi burada reklam verir gibi anlatiyormuyuz sanıyorsun sen ustam ? Emin ol istisnalar hariç bulanların burada rengi belli olmaz