Dedektorburada Banner Mobile

L çubuk kullanımı

Dedektorburada Banner Mobile

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
bunu ilk duyan herkesin tepkisi bu bende yaşamasaydım biri anlatsa böyle deli derdim ama bu bir gerçek önemli olan enerjini çubuğa verebilmek kan grubu hikaye nefes alan herkes yapabilir bunu önemli olan inanmak
Kardasim,
Bu yoldan bizde gectik.
Bizim size tavsiyemiz;
Bu usul ileride size sorun olacaktir.
Ve biliyorum ki siz bu tavsiyeyi dinlemeyeceksiniz.
Yapacak bir sey yok.
Yasayacak ogreneceksiniz.
Elin ayagin titremeye baslayinca, bu yazilanlari hatirla. Tekrar bir konu ac. Omrumuz olursa sana yardimci olacagiz insallah. Elimizden ne gelirse.
Baska bir tavsiye:
Madem siz vazgecmeyeceksiniz, bari baskasina tavsiye etmeye etmeyiniz.

Dikkat ederseniz, tespitlerinizi yok sayacak bir kelam etmedim, yalan da yanlis da demedim. Zira tespitlerinizin hepsi dogruydu. Zaten basta boyle olur. %100 isabet edersiniz.
Zaten tehlike buradan patlar ve devam eder.

Herseyin hayirlisi insallah.

furkan6560

Member
tavsiye için çok teşekkür ediyorum fakat ben bunu bu şekilde arazide kullanmıyorum sadece arazide aramış olduğumu aklımdan geçiriyorum mesela burada altın nerede veya varmı gibi yani arazide ne arıyorum onu beynimle düşünüyorum ve ayrıca bu konu üzerine 3 yıl araştırma sonucunda bunu böyle geliştirdim mesela bir işaret bulduğumuzda hepimizin yaptığı etrafa bakıyor malın saklanacak yer arıyoruz ben bunu sadece elime çubuk alıp yapıyorum ve bunu 4-5 bin yıl önce sağlıkta kullanmışlar medyum kağan youtube video var ismi aklıma gelmiyor orada bir jeoloji mühendisi var be bu sarkaç ile aynı şekilde bakıyor bunun 3 harftiler ile bir alakası yok bu sadece metafizik ile oluyor ve çubukları bu şekilde kullanmaktansa gece arazi daha tehlikeli 3 harftiler açısından bizi köpek sardı fakat köpek yoktu arkadaşımın kulağına ıslık çaldılar birin boğmaya kalktılar yani demek istediğim bu çubuk işi cin ile alakalı değil benim görüşüm ama yinede size teşekkür ediyorum

furkan6560

Member
var kardeşim nefes alan her insanda çalışır önemli olan o enerjiyi verebilmek

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
tavsiye için çok teşekkür ediyorum fakat ben bunu bu şekilde arazide kullanmıyorum sadece arazide aramış olduğumu aklımdan geçiriyorum mesela burada altın nerede veya varmı gibi yani arazide ne arıyorum onu beynimle düşünüyorum ve ayrıca bu konu üzerine 3 yıl araştırma sonucunda bunu böyle geliştirdim mesela bir işaret bulduğumuzda hepimizin yaptığı etrafa bakıyor malın saklanacak yer arıyoruz ben bunu sadece elime çubuk alıp yapıyorum ve bunu 4-5 bin yıl önce sağlıkta kullanmışlar medyum kağan youtube video var ismi aklıma gelmiyor orada bir jeoloji mühendisi var be bu sarkaç ile aynı şekilde bakıyor bunun 3 harftiler ile bir alakası yok bu sadece metafizik ile oluyor ve çubukları bu şekilde kullanmaktansa gece arazi daha tehlikeli 3 harftiler açısından bizi köpek sardı fakat köpek yoktu arkadaşımın kulağına ıslık çaldılar birin boğmaya kalktılar yani demek istediğim bu çubuk işi cin ile alakalı değil benim görüşüm ama yinede size teşekkür ediyorum
Evet bu isin cincinlarla alakasi yok.

" ...bu sadece metafizik ile oluyor." demisiniz.
Tamamen dogrusu bu zaten.

İste bu nedenle yani metafizikle alakali oldugu icin uzak durun diyorum. İlerisi husran oluyor kardasim. Bu sureci yurutecek alt yapi lazim.
Dengen bozulacak. Aman dikkat diyorum.

furkan6560

Member
nasıl bir alt yapı gerekiyor yani bu açıklayınız biliyorsanız çünkü sadece ben değil tüm çubuk kullanan bunu bilmeli

meratan

Aktif Üye
furkan6560 Şöyle bir şey yap bakalım bir kişiye bir metal saklat ama metalin ne olduğunu sende bilme saklayan kişide sana bakmasın bakalım bulabilecekmisin ve metalin ne olduğunu bilebilecekmisin.
Senin söylediğine göre sen arazide ne mezar nede define bırakmaman lazım
Saygılar

furkan6560

Member
kardeş ben bu çubukları satmıyorum sisen hiç bir menfaatim yok buna inan çalışan herkes bunu yapar ben sadece buradaki arkadaşlara faydalı olmaktadır amaç

furkan6560

Member
kardeşim bu şekilde çok çalışma ve deneme yaptım şu an yeni arazide çalışmaya başladım ve şu ana kadar yaptığım tespitler doğru çıktı burada duvar var dedim duvar çıktı 2 mt de boşluk var dedim boşluk çıktı şu an vakit buldukça bu şekilde çalışıyoruz diğer çubukçu arkadaşların boşluk dediği yere bakıyorum kaya minaral dedim ve sonuç kaya anlayacağız bu şekilde bana kimse yardım etmiyor sadece kendim geliştirdim

meratan

Aktif Üye
kardeşim bu şekilde çok çalışma ve deneme yaptım şu an yeni arazide çalışmaya başladım ve şu ana kadar yaptığım tespitler doğru çıktı burada duvar var dedim duvar çıktı 2 mt de boşluk var dedim boşluk çıktı şu an vakit buldukça bu şekilde çalışıyoruz diğer çubukçu arkadaşların boşluk dediği yere bakıyorum kaya minaral dedim ve sonuç kaya anlayacağız bu şekilde bana kimse yardım etmiyor sadece kendim geliştirdim
O zaman ALLAH yolunu açık etsin
Kardeşim

Tenkit

Bilgili Üye
kardeş ben bu çubukları satmıyorum sisen hiç bir menfaatim yok buna inan çalışan herkes bunu yapar ben sadece buradaki arkadaşlara faydalı olmaktadır amaç
Ustadim yardimci olman guzel bisey, yanlis anlama ama evini bilmedigin birini bulmakla defineciligin veya metafiziğin nasil bir baği olabilir.

man_correct

Bilgili Üye
Bu mesaja kadar hersey normaldi ama 2 meterede duvar var diyip duvar çıkıyorsa sende vardır bir anormallik çubukları yönetmek başka gormedigin birşeyi görmek baska