Ustam 3 basamaklı merdiven var sağ tarafında 4 metre 6 metre aşağıda sında kabarma L var resimleri paylaşmisim acaba forumda görünmüyor muSevgili ustam bu her iki yönde mesafe 200 metreye kadar başka işaretler de varmı bakınız. her iki yndeki kayaları bü mesafeye kadar inceleyin
Ekli dosyayı görüntüle 298702
Foruma paylaşım yapmışım bi fikir veren olur diye ....Ustam 3 basamaklı merdiven var sağ tarafında 4 metre 6 metre aşağıda sında kabarma L var resimleri paylaşmisim acaba forumda görünmüyor mu
Evet hata bende . Elbette resimleriniz görülüyor. Ben bunlardan başka işaretlerden bahsetmiş idim. Yanlış anlattım kusuruma bakmayın. Burada bir şeyler bulunur ise bu bulunacak şey gümüşdür. Evet bazı eksik noktalar mevcut burada. fakat bana gördüğüm buna benzer bir yeri anımsatıyor. Kutsal alan da olma ihtimali yüksek duruyor. Yinede resimde kırmızı ok ile işaretlediğim kayadan boşluk bakınız. Ve yeşil ok yönünü de görmek isteriz.. Dediğim gibi bu alanda başka işaretlerde olmalı eksik parçalar var.Ustam 3 basamaklı merdiven var sağ tarafında 4 metre 6 metre aşağıda sında kabarma L var resimleri paylaşmisim acaba forumda görünmüyor mu
Peki ustam ...eksik parça dediğiniz ne olmalı yada ne işaret aramalıyız ustam.Evet hata bende . Elbette resimleriniz görülüyor. Ben bunlardan başka işaretlerden bahsetmiş idim. Yanlış anlattım kusuruma bakmayın. Burada bir şeyler bulunur ise bu bulunacak şey gümüşdür. Evet bazı eksik noktalar mevcut burada. fakat bana gördüğüm buna benzer bir yeri anımsatıyor. Kutsal alan da olma ihtimali yüksek duruyor. Yinede resimde kırmızı ok ile işaretlediğim kayadan boşluk bakınız. Ve yeşil ok yönünü de görmek isteriz.. Dediğim gibi bu alanda başka işaretlerde olmalı eksik parçalar var.
Ekli dosyayı görüntüle 298734